Καλύπτει τον Ντογιάκο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – Eπίθεση στον Αλ. Τσίπρα

Με επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα υπερασπίζεται ο Γιάννης Οικονόμου την αντισυνταγματική γνωμοδότηση του Ισίδωρου Ντογιάκου που βάζει μπλόκο στην ΑΔΑΕ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίζεται ότι η «κυβέρνηση σέβεται και τιμά σταθερά την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία» ενώ φτάνει στο σημείο να κατηγορήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για «θεατρινισμούς».

Δείτε: O Ντογιάκος καθαρίζει για Μητσοτάκη: Απειλεί με κυρώσεις την ΑΔΑΕ για τους ελέγχους στις υποκλοπές!

Αφορμή στάθηκε η ηχηρή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απευθυνόμενος στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ανακοίνωσε πως παραιτείται της βουλευτικής του ασυλίας, καλώντας τον Ισίδωρο Ντογιάκο να τον συλλάβει.

Δείτε: Τσίπρας σε Ντογιάκο: Σας περιμένω να με συλλάβετε, παραιτούμαι της βουλευτικής μου ασυλίας

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζουν να τιμούν την Δικαιοσύνη μόνο όταν οι αποφάσεις της είναι σύμφωνες με τις επιδιώξεις τους. Αντίθετα, η Κυβέρνηση σέβεται και τιμά σταθερά την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία: χωρίς ιδιοτελείς προϋποθέσεις, υποσημειώσεις και αστερίσκους.  Εμείς σταθερά με τους κανόνες και τους θεσμούς της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει σταθερά να αναζητά ταυτότητα μέσα στην τοξικότητα.

ΥΓ: Θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, έναν πρώην Πρωθυπουργό, να αντιλαμβάνεται ότι τέτοιους είδους θεατρινισμοί ταιριάζουν περισσότερο σε κάποιον σαν τον κ. Βαρουφάκη. Τελικά, φαίνεται ότι οι δύο τους εξακολουθούν να μοιάζουν σε πολλά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί