Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του μουσικού Γιώργου Σταυράκη – Το «αντίο» των Χαΐνηδων

Τον μουσικό και συνεργάτη τους Γιώργο Σταυράκη, μέλος του Παραρτήματος Κρήτης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας, αποχαιρετούν μέσω ανάρτησής τους οι Χαΐνηδες.

Ο Γιώργος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η μητέρα του που δεν τον έβρισκε κάλεσε κλειδαρά για να σπάσει την πόρτα του σπιτιού του.

Δείτε: Αιφνίδιος θάνατος 50χρονου στο Ηράκλειο – Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι στην εκκλησία της Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρουν στην ανάρτησή τους οι Χαΐνηδες, ο Γιώργος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία και στην εξέλιξη του συγκροτήματος, τόσο στις συναυλίες όσο και στην δισκογραφία, και ήταν δεξιοτέχνης στην κιθάρα και στο ούτι, ενώ μάλιστα είχε και πτυχίο χημικού.

Η ανάρτηση των Χαΐνηδων

Έφυγε σήμερα, εντελώς ξαφνικά και σε μικρή ηλικία, από τη ζωή ο φίλος, αδερφός και συνεργάτης Γιώργος Σταυράκης ή Πάκο, όπως τον έλεγαν οι φίλοι.Ο Γιώργος ήταν δεξιοτέχνης στην κιθάρα και στο ούτι και είχε πτυχίο χημικού. Ήταν καθοριστικός πολιτισμικός παράγοντας στα μουσικά δρώμενα της Κρήτης και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία και στην εξέλιξη του συγκροτήματος ‘Χαΐνηδες’, τόσο στις συναυλίες όσο και στην δισκογραφία.

Καλό ταξίδι σύντροφε!

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του μουσικού Γιώργου Σταυράκη – Το «αντίο» των Χαΐνηδων”

  1. Πόσο κρίμα για έναν τόσο νέο καλό άνθρωπο και εξαιρετικό μουσικό…ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του…

  2. Τι να πω!!έφυγε ένας από τους καλύτερους μουσικούς της Κρήτης!!φτωχότερη από σήμερα η μουσική κοινότητα!!καλό ταξίδι Γιώργο!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί