Ξανθός κατά Πλεύρη: «Αντί για λύσεις και ανάληψη πολιτικής ευθύνης για τις ελλείψεις φαρμάκων, θρασύτητα και χυδαιότητα»

«Το έχουμε εμπεδώσει εδώ και αρκετά χρόνια. Όταν οι ακροδεξιοί εταίροι του κ. Μητσοτάκη ζορίζονται από την κοινωνική κατακραυγή, επιστρατεύουν αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά: την πολιτική θρασύτητα και χυδαιότητα»

«Το έχουμε εμπεδώσει εδώ και αρκετά χρόνια. Όταν οι ακροδεξιοί εταίροι του κ. Μητσοτάκη ζορίζονται από την κοινωνική κατακραυγή, επιστρατεύουν αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά: την πολιτική θρασύτητα και χυδαιότητα» δήλωσε αιχμηρά ο τομεάρχης Υγείας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ανδρέας Ξανθός.

«Ο κ. Πλεύρης είναι ο υπουργός Υγείας που έχει την πολιτική ευθύνη της υγειονομικής τραγωδίας που έζησε η χώρα, της διάλυσης του ΕΣΥ και των δραματικών ελλείψεων εδώ και μήνες σε φάρμακα πρώτης ανάγκης» τόνισε μεταξύ άλλων ο τομεάρχης Υγείας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, απαντώντας στον υπουργό Υγείας για τις ελλείψεις φαρμάκων.

«Όχι μόνο δεν μπορεί να δώσει λύσεις σε κανένα μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αφορά την υγεία και τη ζωή των ανθρώπων, όχι μόνο αγωνιά «να κάνει αντιπολίτευση» στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, αλλά αντί να ζητήσει συγνώμη και να παραιτηθεί, εκτοξεύει ανερυθρίαστα λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» πρόσθεσε ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

«Τις αθλιότητες του δεν αξίζει καν να τις σχολιάσει κανείς. Αυτό που έχει αξία για τη Δημόσια Υγεία και την αξιοπρέπεια της κοινωνίας, είναι να σταματήσει η νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη» σημείωσε καταληκτικά ο Ανδρέας Ξανθός.

Υπενθυμίζεται ότι χτες ο Θάνος Πλεύρης υποστήριξε προκλητικά ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τον προσφιλή του λαϊκισμό με μοναδικό σκοπό το μικροκομματικό όφελος από ένα παγκόσμιο πρόβλημα φθάνει στο σημείο να μας κατηγορήσει και για τις ελλείψεις που καταγράφονται σε όλη την ΕΕ, ακόμη και στις χώρες που οι τιμές των φαρμάκων είναι υψηλές, λόγω της μείωσης παραγωγής στις χώρες που έχουν τις πρώτες ύλες. Ο κ. Ξανθός στη μακροσκελή δήλωση του δεν έχει καμία πρόταση», δήλωσε.

Δείτε επίσης: Νέο φιάσκο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και στα φάρμακα – Τραγικές ελλείψεις ακόμη και στο Ντεπόν!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί