ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Να δώσει απαντήσεις ο Μητσοτάκης για τη νέα βόμβα στις παρακολουθήσεις

Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις του Euractiv για την επίσημη παρακολούθηση από την ΕΥΠ του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κόμματος της Κουμουνδούρου που απευθύνει «καυτά» ερωτήματα στη Δικαιοσύνη και τον πρωθυπουργό «που οφείλει επιτέλους να απαντήσει στον ελληνικό λαό, χωρίς να το βάζει στα πόδια όπως τη περασμένη εβδομάδα στη Βουλή».

Δείτε:

Ραγδαίες εξελίξεις: Η ΕΥΠ παρακολουθούσε Τέλλογλου και Κύρτσο! – Ο Ντογιάκος επιχείρησε να μπλοκάρει την έρευνα

«Η δημοκρατική εκτροπή που επιχειρεί ο κος Μητσοτάκης δεν έχει τέλος. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του ευρωπαϊκού ιστοτόπου Euractiv, κλιμάκιο της ΑΔΑΕ σε έρευνά του στην Cosmote διαπίστωσε χθες ότι έχουν τεθεί σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ τα κινητά τηλέφωνα του κου Κύρτσου και του κου Τέλλογλου.

Μετά την επιβεβαιωμένη παρακολούθηση Χατζηδάκη, πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ της εκτροπής Μητσοτάκη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει:

«Ποιος ο λόγος εθνικής ασφάλειας για τον οποίο, διαπιστωμένα πλέον, παρακολουθούσε έναν ακόμη ευρωβουλευτή και έναν ακόμη δημοσιογράφο;»

Απαντήσεις αναμένει και από τους «ταγούς της Δικαιοσύνης», ρωτώντας:

«Γιατί και πόσες φορές η Εισαγγελέας της ΕΥΠ, κα Βλάχου υπέγραψε τις διατάξεις παρακολούθησης;

Πως είναι δυνατόν η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αντί να σπεύδει η ίδια για έρευνα στους παρόχους, να φέρεται να εμποδίζει την έρευνα από την συνταγματικά αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή;».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί