“Έφυγε σε 3,75 δεύτερα με “κρότο”– Παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας! (βίντεο)

Για ακόμη μια Παρασκευή επιστρέφει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Μιχαηλίδης, σχολιάζοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την επικαιρότητα.

Αυτή την εβδομάδα μονοπώλησε το ενδιαφέρον ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και η «δραπέτευση» του από τη Βουλή, δίχως να δώσει καμία ουσιαστική απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα που τον ρωτούσε επίμονα σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

Δείτε:

Σε πανικό ο Μητσοτάκης το έβαλε στα πόδια από τη Βουλή για να μην απαντήσει στον Α. Τσίπρα! (βίντεο)

Aλ. Τσίπρας: Η εικόνα αποχώρησης του Μητσοτάκη θα τον ακολουθεί για πάντα (Βίντεο)

«Εμφανίστηκε μετά απο 45 μέρες στη Βουλή, κυριολεκτικά ΓΔΑΡΘΗΚΕ από τον Αλέξη Τσίπρα κι έφυγε σε 3,75 δευτερόλεπτα ΜΕ ”ΚΡΌΤΟ”. Παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στην υποχώρηση.

Κατάφερε πριν το βάλει στα πόδια, να ΜΗΝ απαντήσει σε τίποτα, να βλέπει παντού μπροστά του τον ΒΑΞΕΒΑΝΗ, να προκαλέσει την έκρηξη της Πιπιλή, να ανακοινώσει την δημιουργία σχολής ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΩΝ στην Ε.Υ.Π., να αποποιηθεί των ευθυνών για το θάνατο του μαθητή στις Σέρρες αλλά και για την εγκληματικη συμπεριφορά των αστυνομικών εναντίον του 16χρονου ΡΟΜΑ… Για το ΜΟΝΟ που είναι υπερήφανος είναι τα 5 ΦΤΥΑΡΙΑ και η ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΥΠΑ της ΑΜΑΖΟΝ… ΨΥΧΑΚΙΑΣ ή ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ..το ιατρικό ανακοινωθέν θα αποφασίσει..

Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ… Το είπε κι ο Ράμα… ο καλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε από την Ελλάδα..για την ΑΛΒΑΝΙΑ… Τ.Ψ.Ρ.Μ» γράφει στην περιγραφή του βίντεο του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί