26χρονος που αγνοούνταν, ο άντρας που έπεσε στο μετρό Κορυδαλλού

Εντοπίστηκε ο 26χρονος Ελευθέριος Παπουτσής, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη την Τρίτη (24/05) και το “Χαμόγελο του Παιδιού” είχε ενεργοποιήσει συναγερμό Missing Alert.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”, ο 26χρονος είναι ο άντρας που εγκλωβίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/05) στις γραμμές του Μετρό στον Κορυδαλλό.

Υπενθυμίζεται πως στις 6:00 το απόγευμα της Τετάρτης (25/05) η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για άτομο εγκλωβισμένο κάτω από τον συρμό του μετρό.

Ο 26χρονος απεγκλωβίστηκε από τους Πυροσβέστες σε λιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γ.Κ. Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται.

Η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”

“Ο Παπουτσής Ελευθέριος ο οποίος αγνοούνταν από τις 24/05/2022 και για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός Missing Alert από Το Χαμόγελο του Παιδιού, εντοπίστηκε σήμερα 25/05/2022 κατά τις απογευματινές ώρες καθώς έπεσε στις γραμμές μπροστά στο συρμό σε σταθμό του ΜΕΤΡΟ. Στο σημείο βρέθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ταυτοποιήθηκε ότι πρόκειται για το άτομο που αναζητούνταν.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και εκτιμώντας τα στοιχεία κρίθηκε ότι πρόκειται για μια άκρως ανησυχητική εξαφάνιση αφού όπως αναγραφόταν και στο Δελτίο Τύπου Εξαφάνισης είχε εκδηλώσει συμπεριφορά μέσα από την οποία φαινόταν ότι βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και χρειάζεται η προσοχή και η ευαισθητοποίηση όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό του.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στον Παπουτσή Ελευθέριο και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί και ευελπιστούμε η περιπέτειά τους σύντομα να έχει αίσιο τέλος”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί