Παλαιό Φάληρο: Νέο σενάριο για το θάνατο του 26χρονου – Ανέβηκε στον πυλώνα να σώσει γατάκι και κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα

Νέο σενάριο για τον θάνατο του 26χρονου Απόστολου Φουρνατζόπουλου βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά από μαρτυρία γειτόνισσας του στο Παλαιό Φάληρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άνδρας εντοπίσθηκε να είχε χτυπηθεί από ρεύμα υψηλής τάσης, πάνω στον πυλώνα.

Δείτε:

Ανατροπή στην υπόθεση με τον νεκρό σε στύλο της ΔΕΗ στο Π. Φάληρο: Ήταν ο πρώην δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν το δυστύχημα να έγινε από  κάποιον Ρομά κατά τη διάρκεια απόπειρας κλοπής του μετασχηματιστή ή/και άλλων υλικών από τον πυλώνα.

Όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του θύματος, ο οποίος είναι ο 26χρονος Απόστολος Φουρνατζόπουλος, δημοσιογράφος που στο παρελθόν είχε κάνει «αίσθηση» με τα ρεπορτάζ του σε τηλεοπτικό κανάλι, ειδικά για θέματα αστυνομικής βίας, το σενάριο αποδείχθηκε ότι δεν ευσταθεί.

Τώρα μαρτυρία στο Debater παρουσιάζει ένα νέο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο άτυχος νεαρός, ο οποίος κατοικούσε στην περιοχή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη γειτονιά, είδε στον πυλώνα γάτα και προσπάθησε μόνος του να το κατεβάσει σε ασφαλές σημείο.

«Ανέβηκε να σώσει ένα γατάκι, το γατάκι σώθηκε, το παιδί πρέπει να γλίστρησε και να χάθηκε. Ασχολούμαι τώρα μια εβδομάδα να μεγεθύνω τη φωτογραφία, να δω πρόσωπο. Το γατάκι είναι ζωντανό, το παιδί πρέπει να γλίστρησε γιατί είχε ανέβει πάρα πολύ ψηλά», όπως ανέφερε γειτόνισσα που τον γνώριζε.

«Τον χτύπησε το ρεύμα. Πιστεύω ότι δεν το σκέφτηκε ξανά δεύτερη φορά, απλά ανέβηκε. Τα παιδιά μας μεγαλώσανε μαζί με τους διπλανούς. Οπότε ήταν σαν να ήταν παιδί μου» πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί