Ζαραλίκος σε Οικονόμου: Είστε πλυντήριο μπράβων ή αγράμματος;

Ο καλλιτέχνης επιτίθεται στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τη δήθεν καταδίκη της τηλεπαρουσιάστριας και των μπράβων που έκαναν έφοδο στη σκηνή του θεάτρου

Την έκρηξη οργής του Χριστόφορου Ζαραλίκου προκάλεσε η δήθεν δήλωση καταδίκης του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την πρωτοφανή απόπειρα λογοκρισίας με έφοδο στη σκηνή της Σάσας Σταμάτη με τη συνοδεία μπράβων.

Ο Γιάννης Οικονόμου στη δήλωσή του κάνει λόγο για «αυτοδικία» λες και ο γνωστός stand up comedian, έκανε κάποια παράνομη πράξη και η τηλεπαρουσιάστρια με τους μπράβους βγήκαν από τα ρούχα τους και αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο Twitter αφού γίνεται αναφορά στην ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης και πρωτίστως της σάτιρας όσο αιχμηρή κι αν είναι, αναφέρεται το εξής απαράδεκτο που επί της ουσίας δίνει συγχωροχάρτι στη Σάσα Σταμάτη και τους μπράβους.

«Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας», καταλήγει στη δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου.

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, ο οποίος απάντησε μέσω Twitter στον κυβερνητικό εκπρόσωπο:

«Αυτοδικίας; Ποιος παρενέβη ποιον νόμο, ποιον αδίκησε και ποιος πήρε τον νόμο στα χέρια του; Είστε πλυντήριο μπράβων ή αγράμματος;», έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί