Αρναουτάκης: Στήριξη στα αιτήματα αγροτών και εργαζομένων – επιχειρηματιών εστίασης (φωτο-βίντεο)

Την υποστήριξή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης στα αιτήματα τόσο των αγροτών και κτηνοτρόφων της Κρήτης όσο και των επαγγελματιών και εργαζομένων στον τομέα του επισιτισμού. Ο κ. Αρναουτάκης είχε συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κοινωνικών ομάδων που πραγματοποιούν σήμερα κινητοποιήσεις.

Αναλυτικά:

Στήριξη στους αγρότες και κτηνοτρόφους

Στο πλαίσιο Παγκρήτιας κινητοποίησης των αγροτών και των κτηνοτρόφων οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές των επιδοτήσεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα συγκέντρωση έξω από την Περιφέρεια Κρήτης στη πλ. Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Ακολούθησε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη. Κατά την διάρκεια της οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία στο εισόδημα τους ενώ επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας για τις Κυβερνητικές αποφάσεις που αφορούν στις επιδοτήσεις και ζήτησαν την στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης και την μεταφορά των αιτημάτων στην Κυβέρνηση. Ο Σταύρος Αρναουτάκης εξέφρασε την αλληλεγγύη του στα δίκαια αιτήματα των παραγωγών και ανέφερε, ότι για το θέμα των επιδοτήσεων θα πρέπει να βρει τη λύση το κεντρικό Κράτος. Υπογράμμισε δε ότι η Περιφέρεια στο πλαίσιο των δικών της αρμοδιοτήτων έχει υποστηρίξει τους νέους αγρότες καθώς και κάθε αναπτυξιακό έργο και δράση που έχουν σχέση με τον πρωτογενή τομέα. 

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια παρόντες ήταν επίσης Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι. 

Την υποστήριξή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης στα αιτήματα των επαγγελματιών και εργαζομένων στον τομέα του επισιτισμού

Την υποστήριξη του στα αιτήματα των επαγγελματιών και εργαζομένων στον τομέα του επισιτισμού εξέφρασε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με εκπροσώπους του κλάδου στη Περιφέρεια Κρήτης.
Οι επαγγελματίες της Κρήτης στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης του κλάδου διαμαρτύρονται για τα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του covid-19.


Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων στην πλ. Ελευθερίας παρέδωσε στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ψήφισμα διαμαρτυρίας το οποίο και θα επιδοθεί στα αρμόδια Υπουργεία. Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη συμμετείχαν επίσης Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι.
Ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητα του κλάδου, έκανε λόγο για την καλή συνεργασία που υπάρχει και εξέφρασε την υποστήριξή του στα αιτήματα των επαγγελματιών και εργαζομένων στον τομέα του επισιτισμού. Ανέφερε πως την Πέμπτη θα θέσει τα προβλήματα σε συναντήσεις που θα έχει με Υπουργούς ενώ ανάλογη παρέμβαση θα κάνει και στη συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας προκειμένου να συζητηθούν αναλυτικά τα προβλήματα και να υπάρξει κοινή θέση της ΕΝ.ΠΕ. για τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους του επισιτισμού και των συναφών επαγγελμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί