Ανεκδιήγητος Άδωνις: Χαρακτήρισε αχάριστους τους επιχειρηματίες εστίασης επειδή ζητούν μέτρα στήριξης!

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά ότι θα κλείσουν τις επιχειρήσεις εστίασης σε ένδειξη διαμαρτυρίας και θυμού απέναντι στα μέτρα, προκάλεσε την αήθη επίθεση από τον υπουργό Ανάπτυξης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Καββαθά στο OPEN ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά και εμφανώς ενοχλημένος χαρακτήρισε αχαριστία τα αιτήματα των επιχειρηματιών της εστίασης για στήριξη μετά και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που απειλούν, όπως λένε, με λουκέτο τα καταστήματα και απώλειες θέσεων εργασίας.

«Στην εστίαση δόθηκαν τεράστιοι πόροι, υπερδιπλάσιοι πόροι από άλλους κλάδους. Ακούγεται και λίγο σαν αχαριστία καθώς τα χρήματα που πήραν τα στερήθηκαν άλλοι κλάδοι όπως το λιανεμπόριο και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες» είπε ο Άδωβνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος προσωπικά στον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά, υποστήριξε ότι είναι ένας λογικός άνθρωπος και καλό είναι να βάλει στο δημόσιο διάλογο και αυτή την παράμετρο. Ότι είναι ο πιο ευνοημένος κλάδος από την κυβέρνηση και από μένα προσωπικά, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η αντίδραση των επαγγελματιών της εστίασης δεν πρέπει να είναι προς την κυβέρνηση αλλά προς τους ανεμβολίαστους που εξαιτίας του συνεχίζεται η πανδημία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί