Πολάκης προς κυβέρνηση για πανδημία: Αυτά είναι τα μέτρα που έπρεπε να είχατε λάβει από χτες!

Μια σειρά μέτρων για την αντιμετώπισή της πανδημίας που η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε ήδη λάβει παρουσιάζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Μιλά για τα μονοκλωνικά, την μολνοπιραβίρη, τη στελέχωση των ΜΕΘ, την αύξηση της τιμής των εφημεριών του ΕΣΥ, τον εμβολιασμό των άνω των 65 αλλά και των νεαρότερων ηλικιών σε ευπαθείς ομάδες. Μιλά επίσης για τα Μέσα Μεταφοράς σημειώνοντας πως το lockdown που σκέφτονται δεν είναι λύση.

«Αλλιώς για την εκατόμβη που έρχεται θα φταίτε αποκλειστικά εσείς !!!!», προσθέτει.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ …και από δω και πέρα «ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ» αν δεν ακούσετε!!!
1) Ξεκινήστε άμεσα τη χορήγηση των μονοκλωνικων και της μολνουπιραβιρης! ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ για τους επόμενους 3-4 μήνες .
Αλγόριθμος για τη χορήγηση τους ΥΠΑΡΧΕΙ!!Παρτε αυτόν που χρησιμοποιούν στη Γαλλία!!
2) Στελεχωστε και ανοίξτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΜΕΘ!!
Αυξήστε την τιμή της εφημερίας στους γιατρους του ΕΣΥ τουλάχιστον στο υψος που δίνετε στους ιδιώτες για να έρθουν να εφημερεύουν
3) ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ με δυο ραπιντ τεστ την εβδομάδα όπως τους υπόλοιπους!Το Εσυ στενάζει από την έλλειψη προσωπικου και την υπερκόπωση του δυναμικού του και δεις έχετε 7000 υγειονομικούς εκτός εργασιας την ίδια στιγμή που η λίστα για ΜΕΘ του ΕΚΑΒ έφτασε πάλι τις 15 σελιδες!!!!!
4) ΚΑΛΕΣΤΕ ξανά και ξανά τους άνω των 65 και από τους μικρότερους όσους ανήκουν σε ευπαθή ομάδα να εμβολιαστούν για να μειώσουν τον κίνδυνο βαρειας νόσησης !!
5) Πάρτε μέτρα στα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ για πύκνωση των δρομολογίων και στα σχολεία για πιο μικρά τμήματα !!!!!!!!!
6) Καλύψτε το κόστος των ραπιντ τεστ και των μοριακών τεστ στους εργαζόμενους και σε ανεμβολιαστους και σε εμβολιασμένους!!!
ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΧΤΕΣ !!
ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ !!!
Αλλιώς για την εκατόμβη που έρχεται θα φταίτε αποκλειστικά εσείς !!!!
ΥΓ Το λοκ νταουν που αρχίσατε να σκέφτεστε πάλι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ !!!
ΥΓ2 στις φωτογραφίες στον ΚΑΝΑΔΑ στο Ονταριο και στο Κεμπεκ γυρίζει πίσω στην εργασία τους ανεμβολιαστους υγειονομικούς (περίπου 10.000) με τρία τεστ την εβδομάδα !!!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πολάκης προς κυβέρνηση για πανδημία: Αυτά είναι τα μέτρα που έπρεπε να είχατε λάβει από χτες!”

  1. φιλανθρωπία και κρατικά χρήματα;;;;

    Τι να περιμένει κανείς, όταν το ίδιο το κράτος, με κρατικά χρήματα, συμπεριφέρεται στις ‘”ευάλωτες γυναίκες” σαν να είναι μια φιλάνθρωπος Λάτση ή Βαρδινογιάννη, διαφημίζοντας “δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης για την πρόληψη του καρκίνου σε τροχόσπιτο”… Δηλαδή οι γυναίκες που έχουν οικονομικές δυσκολίες πρέπει και να στιγματίζονται ως “φτωχές”…Λες και δεν ξέρουμε τι συμπεριφορά επιφυλάσσουν οι διάφοροι γιατροί στους “ευάλωτους”, αφού τους ενδιαφέρει μόνο το φακελάκι και η ντόλτσε βίτα. Ντροπή σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί