Nεκρός βρέθηκε ο βοσκός που είχαν χαθεί τα ίχνη του στην Εύβοια

Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος βοσκός που αγνοούνταν από χθες το απόγευμα στη νότια Εύβοια, από το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με την κακοκαιρία στην Εύβοια – Αγνοείται 70χρονος άνδρας

Όπως αναφέρει στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων δυστυχώς ο 69χρονος βοσκός είναι νεκρός και εντοπίστηκε κοντά στο χωριό Τσακαίοι.

Από χθες βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες από την Πυροσβεστική και εθελοντές για τον εντοπισμό του. Αρχικά είχαν εντοπιστεί η πόρτα και άλλα τμήματα του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια. Ωστόσο πριν λίγη ώρα πληροφορίες από την  Πυροσβεστική ανέφεραν ότι εντοπίστηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του στην κοίτη του ποταμού που διεξάγονταν έρευνες, με την πρόεδρο της Κοινότητας Μεσοχωρίων να επιβεβαιώνει πως πρόκειται για τον 69χρονο.

Όπως δήλωσε στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα. «Η περιοχή μας έχει υποστεί πρωτόγνωρες καταστροφές καθώς για πρώτη φορά έπεσε τόσο πολύ βροχή».

Ο 69χρονος ειδοποίησε ο ίδιος τις αρχές από τις 16:30 της Πέμπτης, αναφέροντας ότι βρισκόταν περικυκλωμένος από τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου που είχε υπερχειλίσει.

Το πρωί ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που επιχειρούν για τον εντοπισμό του, με ένα ελικόπτερο και ένα drone, καθώς και μία ορειβατική ομάδα τεσσάρων ατόμων της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στην περιοχή 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Συνδρομή στις έρευνες παρέχουν το Λιμενικό Σώμα και εθελοντές της «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί