Θρίλερ με την κακοκαιρία στην Εύβοια – Αγνοείται 70χρονος άνδρας

Δύσκολη η χθεσινή ημέρα για την περιοχή της Νότιας Εύβοιας, αφού ο Μπάλλος μετά την επιδρομή στην Βόρεια Εύβοια μετατοπίστηκε εκεί δημιουργώντας αρκετά σοβαρά προβλήματα.

Νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης στα δύο κόπηκε ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία Λιμνιώνα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr εδώ και αρκετές ώρες αγνοείται ένας 70χρονος άνδρας από το χωριό Στουπαίους του Δήμου Καρύστου. Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, οι οποίοι αναζητήσεις πραγματοποιούν μέχρι και αυτήν την ώρα, καθώς επίσης εθελοντές της ομάδας Sar 312 από το Αλιβέρι έσπευσαν για την ενίσχυση έχοντας δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

Εντοπίστηκαν κομμάτια από το αυτοκίνητό του

Σύμφωνα με το Evima.gr το πρωί της Παρασκευής, βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του αγνοούμενου βοσκού στη Νότια Εύβοια. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Όπως δήλωσε στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα, οι έρευνες συνεχίζονται ενώ όπως τόνισε «η περιοχή μας έχει υποστεί πρωτόγνωρες καταστροφές καθώς για πρώτη φορά έπεσε τόσο πολύ βροχή».

Ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή την Πυροσβεστική βλέποντας ότι παρασύρεται από τα ορμητικά νερά. Αυτή την ώρα για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση, με 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χαλκίδας, Περικλής Κουλκουβίνης.

Στην επιχείρησή των αρχών συνδράμουν και εθελοντές της «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί