Ρωσία: Ποιος είναι ο 18χρονος ένοπλος που άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο

Ο18χρονος Timur Bekmansurov φέρεται να είναι ο δράστης της φρικτής επίθεσης που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο πανεπιστήμιο της πόλης Περμ της Ρωσίας με απολογισμό οκτώ νεκρούς και περισσότερους από δέκα τραυματίες.

Δείτε: Σιβηρία: 8 νεκροί από την επίθεση ενόπλου σε πανεπιστήμιο- Φοιτητές πηδούσαν από τους ορόφους να γλιτώσουν (βίντεο)

Ο Bekmansurov, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, που επικαλείται η Metro, είχε αναρτήσει στα social media ότι το πανεπιστήμιο «είχε διαπράξει ένα σοβαρό λάθος» πριν από 4 χρόνια. «Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα σκεφτόμουν το θάνατο. Δεν ξέρω πόσους μπορώ να σκοτώσω αλλά θα προσπαθήσω να πάρω μαζί μου όσο το δυνατόν περισσότερους» φέρεται να έχει γράψει μεταξύ άλλων.

Το τοπικό 59.ru news ανέφερε, σύμφωνα με τους themoscowtimes ότι στην ανάρτησή του ο ένοπλος δράστης περιγράφει με λεπτομέρειες το πλάνο και το κίνητρό του για την αιματηρή επίθεση.

«Αυτό που συνέβη δεν ήταν μια τρομοκρατική επίθεση (τουλάχιστον από νομική άποψης). Δεν ήμουν μέλος κάποιος εξτρεμιστικής οργάνωσης, δεν είμαι θρησκευόμενος και είμαι απολιτίκ. Κανείς δεν ήξερε τι επρόκειτο να κάνω, τα έκανα όλα μόνος μου» γράφει ο Bekmansurov και προσθέτει ότι «ήταν γεμάτος μίσος» και μάζευε λεφτά εδώ και καιρό για να αγοράσει τα πυρομαχικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί