Τρέχει να τα μαζέψει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ: Το εξώδικο από τον Ν. Παρασκευόπουλο για τις γαλάζιες συκοφαντίες

Λίγη ώρα μετά την κοινοποίηση του εξώδικου, ο Νίκος Ρωμανός έσπευσε να «τα μαζέψει»

Με εξώδικο απάντησε ο Νίκος Παρασκευόπουλος – όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει – στους ακροδεξιούς καλοθελητές και τα στελέχη της ΝΔ, που επιχείρησαν να ρίξουν την ευθύνη στο νόμο του για τον βιασμό στα Πετράλωνα, ισχυριζόμενοι ότι ένας από τους δράστες είχε αποφυλακιστεί βάσει αυτού το 2020.

Δείτε επίσης: Με εξώδικα απαντά ο Ν. Παρασκευόπουλος σε όσους έριξαν την ευθύνη στο νόμο του για τον βιασμό στα Πετράλωνα

Ο πρώτος παραλήπτης ήταν ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός ο οποίος με απανωτά μηνύματα στο Twitter συκοφαντεί τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης.

«Η παραπάνω δήλωσή σας είναι άκρως συκοφαντική για το πρόσωπό μου, το οποίο συνδέεται και με τις παραπάνω δημόσιες αναρτήσεις σας στη συνείδηση των πολιτών με τη διάπραξη στυγερών εγκλημάτων. Η σύνδεση αυτή προκαλεί σε εμένα διαρκώς προβλήματα καθημερινής διαβίωσης και κυκλοφορίας, καθώς συναντώ ανθρώπους, οι οποίοι με αναγνωρίζουν, μου αποδίδουν εγκλήματα και ενίοτε με απειλούν σοβαρά (έχει ασχοληθεί η Αστυνομία). Η προσβολή πολλαπλασιάζεται εξάλλου επειδή αφορά τον υπογράφοντα, πρόσωπο που για πολλές δεκαετίες και από διάφορες θέσεις (καθηγητή Ποινικού Δικαίου, δικηγόρου, Δικαστή σε ανώτατα ειδικά δικαστήρια της χώρας ) υπηρετεί το Δίκαιο» τονίζει ο Νίκος Παρασκευόπουλος στο εξώδικο που έστειλε στον Νίκο Ρωμανό.

«Επιπλέον, το γεγονός ότι έχετε την ιδιότητα του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας οδηγεί έναν μεγάλο αριθμό εντύπων, ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών μέσων  να σας ακολουθούν και να αναπαράγουν τα ψεύδη σας, με αποτέλεσμα αυτά  να αναπαράγονται σε όλη τη χώρα.

Η επαφή σας με το κυβερνητικό κόμμα εξάλλου σας παρέχει τη δυνατότητα να γνωρίζετε τα αληθή στοιχεία και επομένως το γεγονός ότι τα ψεύδη σας είναι συκοφαντικά και κακόβουλα» υπογραμμίζει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Νίκος Παρασκευόπουλος καλεί τον Νίκο Ρωμανό να επανορθώσει άμεσα αποκαθιστώντας την αλήθεια με γραπτή δήλωσή του στο ίδιο μέσο με την ιδιότητα του διευθυντή γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας καθώς και να αποφύγει στο μέλλον οποιαδήποτε ανάλογη συκοφαντική αναφορά στο πρόσωπό του, αλλιώς επιφυλάσσεται να ασκήσω κάθε νόμιμο μέσο σε βάρος του.

Λίγη ώρα μετά την κοινοποίηση του εξώδικου, ο Νίκος Ρωμανός αν και επιχείρησε να τα μαζέψει, εμφανίστηκε εριστικός, γράφοντας στο Twitter: «Δημοσιεύματα που έκανα repost χθες σχετικά με τον Βούλγαρο βιαστή των Πετραλώνων ήταν ανακριβή. Διευκρινίζω ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν ένας από τους 12.000 που αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου».

Απάντησε στον Νίκο Παρασκευόπουλο με νέα fake news

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ μπορεί να έκανε μισό βήμα πίσω, επιχειρώντας να μαζέψει τη χυδαιότητα ενάντια στον Νίκο Παρασκευόπουλο, ωστόσο τα έκανε ακόμα χειρότερα.

«Δημοσιεύματα που έκανα repost χθες σχετικά με τον Βούλγαρο βιαστή των Πετραλώνων ήταν ανακριβή. Διευκρινίζω ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν ένας από τους 12.000 που αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου» ανέφερε ο Νίκος Ρωμανός στο Twitter. Τα νούμερα που παρέθεσε «βγάζουν μάτι» ότι είναι κατασκευασμένα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, την 1/1/2015 οι συνολικοί κρατούμενοι ήταν 11.798 και την 1/1/2019 ήταν 10.654. Δηλαδή με την αριθμητική του Νίκου Ρωμανού, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε έξω όλους τους κρατούμενους, και κάτι… ψιλά παραπάνω.

Πίνακας με στοιχεία κρατουμένων

Η πληρωμένη απάντηση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Αν είναι έτσι τα μαθηματικά σας εκεί στη ΝΔ, δεν απορούμε πώς έφτασαν τα χρέη σας στα 340 εκ. ευρώ» σχολίασε με νόημα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης, απαντώντας στον Νίκο Ρωμανό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί