Παίρνει πίσω τα fake news κατά του Ν. Παρασκευόπουλου ο Ν. Ρωμανός

Δύο χρόνια μετά τα απίστευτα ψέματα που είχε εκτοξεύσει ως διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, τώρα τα παίρνει πίσω

Σε άτακτη οπισθοχώρηση υποχρεώθηκε ο Νίκος Ρωμανός, περίπου δύο χρόνια μετά τα ασύλληπτα fake news, που εκτόξευσε ως διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ κατά του Νίκου Παρασκευόπουλου, πρώην υπουργού Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε, ο Νίκος Ρωμανός, αναμασώντας τη γνωστή γαλάζια «καραμέλα» για τον «νόμο Παρασκευόπουλου», και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2021 είχε ισχυριστεί πως δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων, αφού είχε αποφυλακιστεί με τον συγκεκριμένο νόμο, εν συνεχεία διέπραξε νέο βιασμό, στα Πετράλωνα.

Φυσικά, επρόκειτο για ένα συνειδητό ψευδή ισχυρισμό, σε μία απέλπιδα προσπάθεια της ΝΔ να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το φιάσκο.

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά ο Νίκος Ρωμανός, με ανάρτησή του στο Twitter τα μεσάνυχτα παραδέχεται ότι εξέφρασε «αναληθείς» και «εσφαλμένους» ισχυρισμούς…

Δείτε τι έγραψε στο Twitter:

«Ανακαλώ όλους τους ισχυρισμούς και χαρακτηρισμούς που αναπαρήγαγα ή προέβαλα σε βάρος του κ. Νικόλαου Παρασκευόπουλου μέσω του προσωπικού λογαριασμού μου στο Twitter την 21-6-2021 και την 22-6-2021 ως καθ’ ολοκληρίαν εσφαλμένους και αναληθείς. Δηλώνω ότι ουδεμία πρόθεση είχα να τον συκοφαντήσω ή να τον δυσφημίσω. Εκτιμώ το Νικόλαο Παρασκευόπουλο και το έργο του».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί