«Μήδεια»: Η στιγμή που μετεωρολόγος καταρρίπτει live την προπαγάνδα της ΕΡΤ

Μετεωρολόγος «άδειασε» την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που ανέφερε ότι η «Μήδεια» ήταν ο χειρότερος χιονιάς των τελευταίων 40 ετών.

«Άδειασμα» και μάλιστα στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ επεφύλαξε μετεωρολόγος η οποία κατέρριψε την κυβερνητική γραμμή περί δήθεν του χειρότερου χιονιά τα τελευταία 40 χρόνια.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού δελτίου ειδήσεων, η παρουσιάστρια προλόγισε την μετεωρολόγο Αναστασία Τυράσκη λέγοντας ότι «σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΜΥ αυτές οι χιονοπτώσεις ήταν ο χειρότερος χιονιάς των τελευταίων 40 ετών».

«Είναι περίπου έτσι τα πράγματα, όχι ακριβώς. Η αλήθεια είναι ότι θυμόμαστε τέτοιες εικόνες έντονων χιονοπτώσεων για την περιοχή της Αττικής και το κέντρο της Αθήνας παλαιότερες χρονιές. Το 2008, το 2004, το 2002, το 1992, τον Μάρτιο του 1987» σημείωσε η μετεωρολόγος και συμπλήρωσε:

«Πρόκειται για καμιά δεκαριά συστήματα τα τελευταία 40 χρόνια που ήταν πάρα πολύ έντονα και ένα από αυτά ήταν αυτό που είχαμε (σ.σ. «Μήδεια»).

Υπενθυμίζεται ότι οι επιστήμονες από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ανέφεραν χτες ότι η «Μήδεια» δεν ήταν πρωτόγνωρο φαινόμενο, καθώς επηρέασε μικρότερη περιοχή σε σχέση με το 2017.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί