Σε Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ΠαΓΝΗ και ΥΠΕ Κρήτης ο Χ. Μαμουλάκης

“Επιβάλλεται η Κυβέρνηση να αναγνωρίσει εμπράκτως τις προσπάθειές όλων, υγειονομικού και διοικητικού προσωπικού. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να πράξει για τους ανθρώπους που έχουν ριχτεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας”

Συναντήσεις με εργαζόμενους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το ΠαΓΝΗ, καθώς και με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, την Πρόεδρο Σοφία Βαμβακίδου, τον Αντιπρόεδρο Μανώλη Ξυδάκη, τον Γραμματέα Μιχάλη Τζανάκη και την ταμεία Στέλα Καζάκη, είχε το πρωί της Παρασκευής, 20/11, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Χάρης Μαμουλάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την καθημερινότητά τους και τις συνθήκες εργασίας στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του Covid 19.

«Μαζί με τους ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες, υπάρχουν ακόμα πολλοί αφανείς ήρωες, όπως είναι το διοικητικό προσωπικό των μονάδων υγείας, που όλοι μαζί δίνουν καθημερινά τη μάχη για την υγειονομική ασφάλεια όλων μας» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Αυτό που διαπίστωσα από τις σημερινές επαφές με τους εργαζόμενους, είναι ότι όλες και όλοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες που η πανδημία έχει επιφέρει στις δομές υγείας. Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες έτσι ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας​. Έχουν ήδη κερδίσει τον θαυμασμό μας. Επιβάλλεται όμως η Κυβέρνηση να αναγνωρίσει εμπράκτως τις προσπάθειές όλων, υγειονομικού και διοικητικού προσωπικού. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να πράξει για τους ανθρώπους που έχουν ριχτεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί