Απόψε οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ που αναβλήθηκαν την Κυριακή

Απόψε, στις 22:00, θα γίνουν οι κληρώσεις 2105 του ΤΖΟΚΕΡ και του ΠΡΟΤΟ που αναβλήθηκαν την Κυριακή 15 Μαρτίου, λόγω των έκτακτων εξελίξεων και συνθηκών σχετικά με τον ιό COVID-19, ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ.

Στις κληρώσεις αυτές λαμβάνουν μέρος οι στήλες που είχαν συμπληρωθεί για τις συγκεκριμένες κληρώσεις έως τις 15 Μαρτίου, στις 21:30, όταν και ολοκληρωνόταν η προθεσμία συμμετοχής.

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης 2105, οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ θα συνεχιστούν κανονικά. Οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν στις κληρώσεις του παιχνιδιού, καταθέτοντας ηλεκτρονικά τα δελτία τους, μέσω του tzoker.gr ή του tzoker app, καθώς τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα είναι κλειστά έως και τις 31 Μαρτίου.

Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ θα διεξάγονται με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, με λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων. Για τον λόγο αυτόν οι κληρώσεις από σήμερα και μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης της εταιρείας δεν θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Θα μαγνητοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμες για το κοινό μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Επίσης, η εταιρεία θα επανέλθει με νεώτερη ενημέρωση για το πότε θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες κληρώσεις του ΠΡΟΤΟ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί