Νέο περιστατικό με άνδρα που νόσησε από τον κορονοϊό, βγήκε αρνητικός και μετά πάλι θετικός

Ο ασθενής ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο και τελικά έμεινε στο νοσοκομείο

Ένα ακόμα περιστατικό με ασθενή του κορονοϊού που φάνηκε να ξεπερνάει τον φονικό ιό και στη συνέχεια να νοσεί ξανά είδε το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ένας 40χρονος άνδρας από το Τορίνο είχε μολυνθεί από τον κορονοϊό τον περασμένο μήνα και τελούσε υπό στενή ιατρική παρακολούθηση επί εβδομάδες καθώς είχε τεθεί σε καραντίνα στο νοσοκομείο Amedeo di Savoia.

Οι γιατροί του έκαναν τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό και ετοιμάζονταν να του δώσουν εξιτήριο. Ωστόσο, αποφάσισαν να κάνουν μία τελευταία εξέταση μιας και ο κορονοϊός θερίζει την Ιταλία όσο καμία άλλη χώρα της Ευρώπης.

Αυτό το τεστ έδειξε ότι ο άνδρας παρέμενε θετικός. Τι συνέβη; Όπως εξηγεί καθηγητής Τζιοβάνι ντι Πέρι που είναι γιατρός στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, ο ασθενής «έχει ιαθεί, το επιβεβαιώνουμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σχετικά φυσιολογικό να υπάρχει μια φάση ταλάντωσης μεταξύ του αρνητικού και του θετικού. Πρόκειται για την “ουρά” της λοίμωξης και όχι για υποτροπή της», είπε.

Ο 40χρονος θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο και θα πάρει εξιτήριο μόνον όταν οι γιατροί είναι απολύτως σίγουρα ότι δεν υπάρχουν κατάλοιπα του ιού στον οργανισμό του.

newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί