«Για τον κορωνοϊό φταίνε εκτρώσεις, σαρκικές αμαρτίες και αθεΐα»: Νέο παραλήρημα από τον εξοργιστικό Μητροπολίτη Μόρφου

Σε ένα νέο παραλήρημα προχώρησε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, με αφορμή αυτή τη φορά τον κορονοϊό και την εξάπλωσή του και στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, ο Μητροπολίτης υποστήριξε ότι για τον κορονοϊό φταίει… η αθεΐα, τα σαρκικά αμαρτήματα και οι εκτρώσεις.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η Παλαιά Διαθήκη δεν λέει παραμύθια. Όταν απομακρυνθούμε από τον αληθινό Θεό, όποτε έχουμε επιμονή στην επανάληψη κάποιας αμαρτίαις, ιδιαιτέρως των αμαρτιών που είναι σχετικές με τη πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες. Επίσης όταν έχουμε αφύσικες σχέσεις εντός και εκτός γάμου και όταν κάνουμε την αμαρτία της έκτρωσης οδηγούμαστε στον κορονοϊό. Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των αμαρτιών. Τι σχέση έχει με τον κορονoϊό αυτό το πράγμα; Έχει! Διότι για να φτάσουμε σε αυτές τις επιδημίες, γιατί τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Επαναλάβω. Οι μαγείες όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται. Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Και δεν τα φέρνει ο Θεός. Ο θεός θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει θαύματα. Το λέω σε σας τους μικρούς παπάδες. Όχι αύριο να σας πουν θα κολλήσουμε που τη θεία κοινωνία. Ο θεός να μας φυλάει όχι από την αρρώστια αλλά από την ολιγοπιστία και την μικροψυχία. Ο θεός θα χρησιμοποιήσει αυτές τις αρρώστιες για να λύσει προβλήματα, που τώρα φαίνονται σε μας άλυτα. Ένα μόνο θα σας πω. Θα λύσει το μεταναστευτικό μέσα σε αυτά τα προβλήματα. Και θα είναι ικανοποιημένοι όλοι».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης είχε προκαλέσει πριν λίγους μήνες σωρεία αντιδράσεων μετά από τις εξοργιστικές δηλώσεις που είχε προβεί, για το πώς “γεννάται” η ομοφυλοφιλία καθώς και για τη δράση του serial killer της Κύπρου Νίκου Μεταξά.

Δείτε επίσης:

Μητροπολίτης αποκαλύπτει την… «αιτία» της ομοφυλοφιλίας! (βίντεο)

Απίστευτες δηλώσεις από τον Μητροπολίτη Μόρφου: «Έχουμε τόσες εκτρώσεις και μαραζώνουμε για τα παιδάκια που σκότωσε ο ‘Ορέστης’» (Βίντεο)

Μία άποψη για το “«Για τον κορωνοϊό φταίνε εκτρώσεις, σαρκικές αμαρτίες και αθεΐα»: Νέο παραλήρημα από τον εξοργιστικό Μητροπολίτη Μόρφου”

  1. AvatarAnti-logos

    Πούσαι φιλαράκι, με το το μαύρο το ριχτό και τα χρυσά μπλιμπλίκια, τέτοιο εκδικητικό, και κακό θεό όπως τον περιγράφουν οι διαθήκες και του λόγου σου, χάρισμα σας, πιείτε και μια μαυροδάφνη στην υγειά του.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί