Ευχαριστήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Ευχαριστήρια επιστολή εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης που διοργάνωσε με αφορμή τα 111 χρόνια από την ίδρυσή του.

Αναλυτικά, στην επιστολή αναφέρεται:

 Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για τα  111 χρόνια από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου. 

Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί  όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τους χορηγούς που με τη συμμέτοχη, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης. .

   Ιδιαίτερα  ευχαριστούμε τους : ΑΣΤΙΚΟ  ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ , ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ,  ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΕ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,   ΠΙΚΡΑΚΗΣ Α.Ε, LEADER ΑΕ, ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ  ΑΕΒΕ, ΚΟΡΩΝΗ ΑΕ, VATSINAS MATTRESS ΑΕ, EUROLIFT ΑΕ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ  ΑΕ, ΥΔΡΟΜΕΤΑΛ ΑΕΒΕ, TSIGENIS WOODCRAFT, Μ & Μ ΜΑΝΩΛΙΔΑΚΗΣ ΑΕΕΒΕ, ΒΕΡΤΟΥΔΟΣ  ΣΠΟΡ, ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΚΟΠΙΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Τους ευχαριστούμε και πάλι θερμά και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί