Τηλεφωνούν σε Κρητικούς για να… επενδύσουν σε εταιρία που πειραματίζεται στο εμβόλιο του κοροναϊού (Ηχητικό)

Πολύ καλό για να είναι αλήθινό ή κάτι άλλο κρύβεται; Όπως αποκαλύπτει το Parakritika.gr, Χανιώτες δέχθηκαν τηλεφωνικές κλήσεις, προκειμένου να επενδύσουν χρήματα σε αγορά μετοχών φαρμακευτικής εταιρίας στις ΗΠΑ, που βρίσκεται, όπως λένε, στο τελευταίο στάδιο να δώσει στην αγορά το εμβόλιο για τον κοροναϊό.

Στο ηχητικό που εξασφάλισε από επιχειρηματία των Χανίων (τα στοιχεία του είναι γνωστά στην ιστοσελίδα) ο ίδιος φαίνεται να έχει συνομιλία με εργαζόμενο σε επενδυτική εταιρία, ο οποίος προσπαθεί να τον πείσει να βάλει χρηματικό κεφάλαιο στην συγκεκριμένη εταιρία, αγοράζοντας μετοχές.

Μάλιστα, του εξηγεί ότι μέσα σε μόλις λίγες ημέρες, η ονομαστική αξία της μετοχής της εταιρίας έχει πολλαπλασιαστεί.

Ακούστε το ηχητικό:

Από μία μικρή έρευνα, αποδεικνύεται πως η συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρία υπάρχει, ωστόσο, δεν μπορεί να αποδειχθεί η σχέση της επενδυτικής εταιρίας (το όνομα της οποίας δεν ακούγεται) με αυτή.

Εκμεταλλεύονται κάποιοι όσα συμβαίνουν και προσπαθούν να “παρασύρουν” κόσμο; Υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτά τα τηλεφωνήματα; Κι αν κάποια εταιρία έχει βρει όντως το εμβόλιο, γιατί δεν ανακοινώνεται και επίσημα;

Μέχρι στιγμής πάντως, η επεξεργασία του εμβολίου του νέου κοροναϊού γίνεται με τη χρήση νέας, λιγότερο δοκιμασμένης προσέγγισης, του λεγόμενου plug and play εμβολίου. Επειδή οι επιστήμονες γνωρίζουν το γενετικό κώδικα του νέου κοροναϊού, Sars-CoV-2, διαθέτουν το πλήρες σχέδιο για να δημιουργήσουν αυτόν τον ιό.

Κάποιοι επιστήμονες παίρνουν μικρά τμήματα του γενετικού κώδικα του κοροναϊού και τα τοποθετούν σε άλλους, εντελώς ακίνδυνους ιούς. Οπότε, αν «προσβάλλουν» κάποιον με τον αβλαβή αυτόν ιό, θεωρητικά του προκαλούν ανοσία στον κοροναϊό. Άλλοι επιστήμονες χρησιμοποιούν τμήματα γενετικού κώδικα τα οποία άπαξ και εγχυθούν στο σώμα, θα αρχίσουν να παράγουν ιογενείς πρωτεΐνες που και πάλι το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να μάθει να καταπολεμά.

Υπάρχει πρόοδος στο εμβόλιο για τον κοροναϊό; Οι ερευνητές έχουν αναπτύξει εμβόλια τα οποία αρχίζουν να δοκιμάζουν σε ζώα.

parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί