Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ της Νέας Αλικαρνασσού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 9/03/2020, η πρώτη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της νεοϊδρυθείσας Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ της Νέας Αλικαρνασσού, με κεντρικούς ομιλητές:

  • το βουλευτή του νομού Ηρακλείου, κ. Χάρη Μαμουλακη,
  • το Συντονιστή της Ν.Ε.Α Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κ. Δημήτρη Κλαράκη.

Στην εκδήλωση παρέστη και χαιρέτισε η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, βουλευτής- μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν επίσης, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, κ. Βασίλης Σμπώκος και κα. Χρυσάνθη Καμπουράκη, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, κ. Γεώργιος Σισαμάκης.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (μεταναστευτικό, πορεία της οικονομίας της χώρας, διαχείριση κρίσεων από την κυβέρνηση κλπ) όπως επίσης και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος καθώς και το χωροταξικό της περιοχής της Νέας Αλικαρνασσού (παραχώρηση του Αεροδρομίου Ν. Καζαντζακης προς την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ως διασφάλιση- υποθήκη μέρους χρηματοδότησης του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι, μετεγκατάσταση της λαϊκής αγοράς, λιμάνι Ηρακλείου, Κέντρο Υγείας Νέας Αλικαρνασσού κ.α).

Η Νέα Αλικαρνασσός πλέον θα λαμβάνει ενεργό συμμετοχή στις πολιτικές εξελίξεις μέσω ανοιχτών πολιτικών συζητήσεων, που θα λαμβάνουν χώρα στην περιοχή και θα υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση, από την κοινωνία και προς την κοινωνία, με σκοπό να καταγράφονται τα προβλήματα που μας αφορούν όλους.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς-προοδευτικούς πολίτες της περιοχής της Νέας Αλικαρνασσού, Καλλιθέας, Καρτερού, Πρασσά να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή και να συμμετάσχουν ενεργά στις συζητήσεις, εκδηλώσεις, δραστηριότητες που θα αφορούν την βελτίωση της καθημερινότητας της περιοχής μας, της ζωής μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί