Πατέρας 2 παιδιών, γιος παπά, ο 27χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της βιολόγου- Στον εισαγγελέα σήμερα

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο φερόμενος ως δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον, που βρέθηκε δολοφονημένη μετά την εξαφάνισή της από το Κολυμπάρι, σε σπηλιά γερμανικού πολυβολείου στο Μάλεμε.

Ο 27χρονος Χανιώτης, που συνελήφθη χθες, ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο, Suzanne Eaton, με τις λεπτομέρειες που σκιαγραφούν το προφίλ του δράστη, να σοκάρουν, όπως και το μαρτύριο που έζησε η 60χρονη επιστήμονας, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο δολοφόνος πέρασε τουλάχιστον δύο φορές από πάνω της με το αυτοκίνητο. Το θύμα ήταν εν ζωή όταν ο φονιάς σήκωσε το σώμα της γυναίκας και το έβαλε στο πορτμπαγκάζ. Η βιολόγος χτυπούσε τη λαμαρίνα για να της ανοίξει. Στη συνέχεια της κατάφερε μαχαιριές για να την ακινητοποιήσει και πρέπει τότε να της έκοψε το αυτί. Επιχείρησε να τη βιάσει και στο τέλος τη στραγγάλισε.

Ο δράστης είναι γιος παπά, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, κάτοικος Μάλεμε και άριστος γνώστης της περιοχής στα Πυργιανά, στο σπήλαιο του γερμανικού πολυβολείου, όπου βρέθηκε σε κατάσταση σήψης το πτώμα αδικοχαμένης Αμερικανίδας βιολόγου, που είχε εξαφανιστεί πριν από πέντε ημέρες.

Ο φερόμενος ως δράστης, όταν είδε την Αμερικανίδα βιολόγο να κάνει τζόγκινγκ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διεγέρθηκε σεξουαλικά, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει με το αυτοκίνητό του για να την “καθηλώσει”.

Δείτε  βίντεο του zarpanews από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Suzanne Eaton

Η Αμερικανίδα, παρά τον τραυματισμό της διατηρούσε τις αισθήσεις της και αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, προσπάθησε να αντιδράσει. Ως κάτοχος μαύρης ζώνης στο ταε κβον ντο, πάλεψε σκληρά για τη ζωή της, αλλά ο δράστης που φέρεται να επιχείρησε να την βιάσει, όντας επίσης άριστος γνώστης πολεμικών τεχνών, στην προσπάθεια να κάμψει κάθε αντίσταση του θύματος, την έπνιξε.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό αν όντως ο φερόμενος ως δράστης βίασε την Αμερικανίδα, κάτι που θεωρείται θέμα ωρών να αποδειχθεί, από το γενετικό υλικό που έχει ληφθεί από τον 27χρονο και τα ιατροδικαστικά ευρήματα από τη σορό της Αμερικανίδας.

Στη συνέχεια ο δράστης, στην προσπάθειά του να κρύψει το πτώμα του θύματος, γνωρίζοντας άριστα, ως ντόπιος, την περιοχή, φέρεται να την μετέφερε , πιθανότατα και με τη βοήθεια άλλου ατόμου, όπως εξετάζουν οι Αρχές, και να την πέταξε στη σπηλιά, πιστεύοντας πως διέπραξε το τέλειο έγκλημα.

Ωστόσο, κάποια λάθη που έκανε, ήταν αυτά που μοιραία οδήγησαν τελικά τις αρχές στην σύλληψή του…

Εκτός από τις “ροδιές” που εντοπίστηκαν στο έδαφος, στην περιοχή των γερμανικών πολυβολείων, οι οποίες φέρεται να ταιριάζουν με το αυτοκίνητό του 27χρονου. ο φερόμενος ως δράστης προδόθηκε και από το ανοιχτό κινητό του τηλέφωνο, ψηφιακά ίχνη του οποίου, φέρεται να ανιχνεύτηκαν τόσο στο στο σημείο που διέπραξε το έγκλημα, όσο και στην περιοχή του γερμανικού πολυβολείου.

Δείτε επίσης:

Κρήτη: Συνελήφθη ο δολοφόνος της Αμερικανίδας Βιολόγου

Κρήτη: Πράκτορας του FBI στις έρευνες για τον δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου

Κρήτη: Αυτό είναι το τούνελ που βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα επιστήμονας (Βίντεο & φωτο)

Τραγικός επίλογος: Βρέθηκε νεκρή η επιστήμονας που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη (Φωτο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί