Καλώδιο Κρήτη- Αττική: Άρχισαν οι παρατάσεις μέχρι να εμπλακούν ιδιώτες στη θέση του δημοσίου!

Άρχισαν οι παρατάσεις στο έργο του καλωδίου Κρήτη- Αττική, μέχρι να φτάσουμε στις αλλαγές και στην εμπλοκή των ιδιωτών, στη θέση του δημοσίου! Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ υποστηρίζει την εκχώρηση του έργου σε κυπριακή εταιρεία, που έχει αποκλειστεί από τη διαδικασία καθώς δεν έχει αποδείξει την επάρκειά της σε κεφάλαια.

Δείτε: Για χάρη εταιρείας με ανύπαρκτα κεφάλαια μπλοκάρει το καλώδιο της Κρήτης η Κομισιόν!- Τί αποκαλύπτει στέλεχος του ΑΔΜΗΕ

Πώς η ΝΔ υπονομεύει και το καλώδιο Κρήτη- Αττική, στηρίζοντας τα συμφέροντα ιδιωτικής εταιρείας!

Τα fake news της διαπλοκής: Πώς ανακάλυψαν… «κυβερνητικό σκάνδαλο» στο καλώδιο της Κρήτης! (εικόνες)

Η εταιρεία ειδικού σκοπού «Αριάδνη Interconnection» που υλοποιεί το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης την παράταση της προθεσμίας υποβολής προσφορών έως την Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 και ώρα 12:00 για τη διακήρυξη υπ. αριθμ. 1902 του ανοιχτού διαγωνισμού για το έργο «ΜΕΛΕΤΗ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ (2 x 500 MW)». Ανάλογα, μετατίθεται και η ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών την Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 ώρα 14:00.

Η παράταση δίνεται σε συνέχεια σχετικών αιτημάτων από όλους τους εγχώριους και διεθνείς συμμετέχοντες κατασκευαστικούς οίκους-προμηθευτές εξοπλισμού δεδομένου του μεγέθους του έργου, των ιδιαίτερα απαιτητικών τεχνικών προδιαγραφών του και του αντίστοιχα μεγάλου αριθμού τεχνικών στοιχείων που απαιτούνται για την κατάθεση άρτιων προσφορών.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Καλώδιο Κρήτη- Αττική: Άρχισαν οι παρατάσεις μέχρι να εμπλακούν ιδιώτες στη θέση του δημοσίου!”

  1. Anti-logos

    Όχι έτσι θα έμενε η “επιστροφή στην κανονικότητα(!)”…. Τι θα πει δεν έχει χρήματα η Κυπριακή εταιρεία?? Χαχαχα, “κατσαπλιάδες” δεν μάθατε τίποτα…. Θα δανειοδοτηθεί με εγγύηση του δημοσίου και εγγυήσεις “Ψυχάρη” και μετά θα πληρώσει ο φορολογούμενος στην επόμενη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών….. το χρέος. Τι? για το καλό του δεν γίνεται η διασύνδεση??
    Επίσης έτσι φανταστήκατε πως θα έμενε το ροζ του εκλογικού χάρτη? Ατιμώρητο? χαχαχα, γατάκια, αφού σας είπε ο Αυγενάκης, “Θέλω ΟΛΗ την Κρήτη γαλάζια…”. Τι δεν καταλαβαίνετε? “kalo-kouragio….”!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί