Επιβεβαίωση από το δήμο Ηρακλείου για το 1,5 εκατ. € στο στέγαστρο του Παγκρητίου, με εντολή Τσίπρα

Την ύπαρξη του 1,5 εκατ. ευρώ για την επισκευή του στεγάστρου στο Παγκρήτιο στάδιο, επιβεβαίωσε, σε επικοινωνία του με το Candiadoc, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς.

Δείτε: Τί έγινε το 1,5 εκατ. € που ήρθε για το Παγκρήτιο στην περιφέρεια Κρήτης, με εντολή Τσίπρα; (έγγραφο)

Όπως είπε, μετά την ανάρτηση του Candiadoc για το 1,5 εκατ. ευρώ που έχει δοθεί από το υπουργείο Οικονομίας, με εντολή Τσίπρα, πράγματι ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε στο αίτημα του δημάρχου Ηρακλείου, σε αντίθεση με την κωλυσιεργία του προηγούμενου υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, και τα χρήματα στάλθηκαν αμέσως.

Το περίεργο είναι, όπως έγραψε το Candiadoc, ότι ενώ εκταμιεύτηκαν στο όνομα της περιφέρειας, που διατύπωσε τυπικά και γραφειοκρατικά το αίτημα, τα στελέχη της εδώ και καιρό ισχυρίζονται ότι δεν υπήρξε καν κυβερνητική πρόνοια για το στάδιο ώστε να φιλοξενεί τους αγώνες της Εθνικής!

Όπως είπε ο κ. Βαρδαβάς, τα χρήματα όντως υπάρχουν σε τραπεζικό λογαριασμό και τώρα θα πρέπει να αλλάξει ο φορέας και αντί της περιφέρειας να γίνει ο δήμος. “Αυτή η υπόθεση ήταν μια από τις πολλές καλές συνεργασίες του δήμου με την κυβέρνηση”, σημείωσε ο αντιδήμαρχος.

(Ελπίζω να μη δούμε και καμιά από τις γνωστές παράτες της περιφέρειας, που να εμφανίζει τον … “γενναιόδωρο” περιφερειάρχη να υπογράφει χρηματοδότηση του δήμου Ηρακλείου με το 1,5 εκατ. ευρώ, ώστε να το “πιστωθεί” και πάλι…)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί