Μαζί στη ζωή μαζί και στο θάνατο: Ηλικιωμένοι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους

Νεκρό βρέθηκε το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Βύρωνος λίγο πάνω από τις γραμμές του ΟΣΕ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ οι δύο ηλικιωμένοι βρέθηκαν σε σήψη στο εσωτερικό της οικείας τους μιας και τα συγγενικά τους πρόσωπα τους αναζήτησαν αφού δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής από την Τετάρτη.

Ο παππούς (91ετων) βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του ενώ η σύζυγος του (88ετών) κείτονταν νεκρή στο χολ. Ένα σενάριο που εξετάζεται μιας και οι δύο ηλικιωμένοι “έφυγαν” από παθολογικά αίτια –εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- είναι η γιαγιά να βρήκε νεκρό τον ηλικιωμένο παππού και να προσπάθησε να ειδοποίησει τους συγγενείς αλλά δεν πρόλαβε αφού εικάζεται ότι μπορεί να έφυγε από ανακοπή.

Η Οδός Βύρωνος στο τέρμα της / Στο φινάλε είναι η συμβολή με την Κωνσταντινουπόλεως

Αναμφίβολα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του θανάτου των δύο ηλικιωμένων -αυτή την στιγμή- ωστόσο σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ η ΕΛ.ΑΣ έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Το παρών στο σημείο έδωσαν αστυνομικοί του Α.Τ και της Ασφάλειας Λαμίας, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκόμισε τις σορούς των δύο άτυχων ηλικιωμένων στο Νοσοκομείο Λαμίας.

lamianow.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί