Εισβολή κουκουλοφόρων με όπλα σε σπίτι επιχειρηματία – Μισό εκατομμύριο ευρώ η λεία τους

Εισβολή σε σπίτι επιχειρηματία στον Αμπελώνα της Λάρισας έγινε στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας από τρεις κουκουλοφόρους.

Οι τρεις δράστες που κατά τις ενδείξεις είναι αλλοδαποί, αποδείχθηκαν καλά «διαβασμένοι» καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onlarissa.gr, κατάφεραν υπό την απειλή όπλου να αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ!

Οι τρεις άντρες στις 4 σήμερα τα ξημερώματα εισέβαλαν στην οικία του επιχειρηματία στον Αμπελώνα φορώντας κουκούλες. Κρατώντας όπλα κι αφού απείλησαν τον επιχειρηματία και την οικογένειά του, κατάφεραν να αποσπάσουν τη μεγάλη λεία τους και να γίνουν καπνός. Την ώρα της ληστείας στο σπίτι βρίσκονταν επίσης η σύζυγος και τα τρία παιδιά του άντρα.

Μάλιστα, κατά άλλες πληροφορίες του onlarissa.gr, στην προσπάθειά τους να πάρουν όσο το δυνατό περισσότερα, χτύπησαν στο πρόσωπο τον άντρα.

Άντρες της σήμανσης κάνουν φύλο και φτερό το σπίτι αναζητώντας ίχνη τους, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί