Επικίνδυνες και τριτοκοσμικές οι εγκαταστάσεις αποδυτηρίων σε ανοικτό γυμναστήριο στην Κρήτη – Τραυματίστηκε 12χρονος (Φωτο)

Επιεικώς επικίνδυνες έως τριτοκοσμικές χαρακτηρίζουν πολλοί γονείς τις εγκαταστάσεις αποδυτηρίων που βρίσκονται στο ανοικτό παραλιακό γυμναστήριο της Ιεράπετρας.

Πρόσφατα μάλιστα συνέβη ένα περιστατικό τραυματισμού ενός δωδεκάχρονου αγοριού, που έρχεται να κάνει ακόμα πιο επιτακτική την παρέμβαση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για την αποκατάσταση του χώρου που πρέπει να γίνει άμεσα.

Συγκεκριμένα το παιδί στην προσπάθεια του να μπει στο χώρο από το παράθυρο το οποίο είναι χαμηλά, αφού για άγνωστους λόγους η πόρτα ήταν εκείνη τη στιγμή κλειστή, έπεσε πάνω στις βρύσες που υπάρχουν εσωτερικά και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για 12 ράμματα!

Παράθυρα που αιωρούνται στον αέρα, σπασμένα τζάμια, κατεστραμμένα θρανία, σπασμένες βρύσες και είδη υγιεινής, είναι μερικά από αυτά που αντικρίζει κάποιος μπαίνοντας στο χώρο που καθημερινά μπαινοβγαίνουν δεκάδες μικρά και μεγάλα παιδιά.

Με την ευχή των γονέων να μην ξανασυμβεί άλλος τραυματισμός, ζητούν την άμεση αποκατάσταση.

Ράδιο Λασίθι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί