Έκτακτη γενική συνέλευση στο Βενιζέλειο για τα προβλήματα από την πυρκαγιά

Σήμερα Παρασκευή 28.9.2018 πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση του προσωπικού του Βενιζελείου, για τη λήψη αποφάσεων αναφορικά με το μέλλον της Διοικητικής και Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει στο Νοσοκομείο,μετά την πυρκαγιά στο κτίριο του Πανεπιστημίου Κρήτης και την ολοσχερή καταστροφή των δύο εκ των υπηρεσιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Βενιζελείου.

Η γενική συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε:

  • Τη στήριξη της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, παρά τις αντίξοες και έκτακτες συνθήκες.
  • Την επαναλειτουργία των δύο υπηρεσιών και την αποκατάσταση του εργασιακού περιβάλλοντος, τηρώντας τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.
  • Τη διεκδίκηση μεταστέγασης στα κενά κτίρια του Πανεπιστημίου Κρήτης , τα οποία βρίσκονται πλησίον του Βενιζελείου Γ.Ν (Λευκά Κτίρια) για τη συνολική και αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείου.
  • Την επιφύλαξη του προσωπικού να μεταστεγαστεί σε προκατασκευασμένους οικίσκους( κοντεϊνερ), οι οποίοι έχουν σημαντικά τεχνικά και λειτουργικά προβλήματα για να αναπτυχθούν στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου (Κυκλοφοριακό – χωροταξικό – υποστηρικτικό κ.α)
  • Την υποβολή υπομνήματος στον Υπουργό Υγείας κατά τη σημερινή επίσκεψη του στο Βενιζέλειο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 μ.μ

“Καλούμε λοιπόν όλους τους εργαζόμενους του Βενιζελείου, εν΄ όψει της επίσκεψης του Υπουργού Υγείας , όπως παρευρεθούν στο χώρο του Νοσοκομείου, σήμερα στις 17:00 μ.μ, για την ενημέρωση του Υπουργού και τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Βενιζελείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί