Απολογήθηκε ο ΣΚΑΙ για τον Λιάγκα: «Η πιο μελανή στιγμή στην ιστορία του σταθμού»

Το βαρύ πυροβολικό του επιστράτευσε το κανάλι μήπως και δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με την εκπομπή της ντροπής του Γιώργου Λιάγκα.

Ετσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-tetradio.gr σήμερα στο ΕΣΡ ο ΣΚΑΪ απολογήθηκε με την Διευθύνουσα Σύμβουλο Εύη Κουτσαυτάκη και δύο δικηγόρους. Είχαν κληθεί για την… περίφημη εκπομπή του Λιάγκα στην οποία έκαναν χαβαλέ με το τραγικό περιστατικό ασέλγειας στη Θεσσαλονίκης. Εναντίον της φοιτήτριας.

Η αντιπροσωπεία του ΣΚΑΪ είπε πως ήταν η πιο μελανή στιγμή στην ιστορία του σταθμού (δεν τιμά τους συντελεστές της εκπομπής αυτό, έτσι;) και προσπάθησε να πείσει τα μέλη του ΕΣΡ πως τίποτε δεν ήταν προγραμματισμένο και όλα έγιναν άνευ σχεδίου. Η κακιά στιγμή.

Τρικυμία για ΣΚΑΪ και Λιάγκα

Το κανάλι θα καταθέσει υπόμνημα και μετά θα αποφασίσει το ΕΣΡ για την ποινή. Να τολμήσουμε πρόβλεψη; Πρόστιμο αρκετών δεκάδων (αν όχι εκατοντάδων) χιλιάδων ευρώ. Θα ασκηθούν και πιέσεις βέβαια…

Μερικές ημέρες νωρίτερα ο Γιώργος Λιάγκας είχε κληθεί να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του ίδιου και των συντελεστών της εκπομπής του και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Παράλληλα, τουλάχιστον δύο εταιρείες ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να πάψουν να διαφημίζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι διαφημιζόμενοι δε θα φύγουν από το κανάλι, αλλά από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα λόγω της διαχείρισης που επιφύλαξε ο παρουσιαστής στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε η φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί