Μαρία Καρυστιανού κατά Γεωργιάδη: «Η αναξιοπρέπεια δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε τα Τέμπη»

Ξέσπασμα οργής από τη Μαρία Καρυστιανού κατά του Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας στη Βουλή, με την πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023» να εξαπολύει σφοδρή επίθεση.

Η Μαρία Καρυστιανού τονίζει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει «χαμηλή ηθική» και «αναξιοπρέπεια» και υπογραμμίζει ότι δεν μπορεί να ακουμπά το θέμα των Τεμπών. Αφορμή για την έκρηξη οργής στάθηκε η αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη στο κοντέινερ της αμαξοστοιχίας, θέμα για το οποίο απάντησε και ο Νίκος Πλακιάς.

«Άδωνι Γεωργιάδη, παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς. Βέβηλα ψέματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως. Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε» σημειώνει ειδικότερα η Μαρία Καρυστιανού και προσθέτει:

«Και για ακόμα μια φορά, φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες, κάνοντας μικροπολιτική. Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο. Γιατί δεν ξεσπάσατε με τον ίδιο θυμό και στόμφο όταν βρέθηκαν οστά στο Κουλούρι; Εκείνη την ημέρα ήταν εκτός λειτουργίας η “ευαισθησία” σας;

Αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον όχι».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί