Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για κλοπές σε σπίτια του Ηρακλείου – 24.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων

Στην εξιχνίαση πέντε υποθέσεων κλοπών από οικίες στο Ηράκλειο, προχώρησε η αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, συνελήφθησαν δύο άνδρες, οι οποίοι κατά το χρονικό διάστημα από 17/06/2024 έως και την 19/06/2024 φέρονται να μπήκαν σε πέντε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, αφαιρώντας χρηματικό ποσό, χρυσά κοσμήματα, ρολόγια, χρυσές λίρες και προσωπικά αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 24.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν την Τετάρτη το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και σε σωματικές και κατ’ οίκον έρευνες βρέθηκαν πάνω τους και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 770 ευρώ και μέρος των αφαιρεθέντων τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

H ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών από οικίες στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας σχεδόν 24.000 ευρώ

Συνελήφθησαν χθες (19.06.2024) το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο ημεδαποί (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για διακεκριμένες υποθέσεις κλοπών. Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) υποθέσεις κλοπών από οικίες.

Ειδικότερα, μετά από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 17/06/2024 έως και την 19/06/2024 τέλεσαν συνολικά πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών οικιών στην ευρύτερη περιοχή της πόλεως του Ηρακλείου, αφαιρώντας χρηματικό ποσό χρυσά κοσμήματα, ρολόγια, χρυσές λίρες και προσωπικά αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 24.000 ευρώ.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, αναζητήθηκαν και εντοπίσθηκαν χθες (19.06.2024) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και σε σωματικές και κατ’ οίκον έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 770 ευρώ και μέρος των αφαιρεθέντων τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Λοιπά κατασχεθέντα κοσμήματα θα παραμείνουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου προκειμένου διακριβωθεί η προέλευσή τους.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί