Στην Πύλη Βηθλεέμ η μουσική παράσταση «Σκύλος στο Δρόμο»

Στην Πύλη Βηθλεέμ και όχι στο κηποθέατρο “Μάνος Χατζηδάκης” θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση “Σκύλος στο δρόμο”, το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 20:30, με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο των δράσεων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη φιλοζωία και το περιβάλλον. 

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που έχει ως στόχο να επικοινωνήσει τα φιλοζωικά θέματα και να ευαισθητοποιήσει το κοινό. Ο «Σκύλος στο δρόμο» βασίζεται σε 7 τραγούδια από το ομότιτλο cd με στίχους από αληθινές ιστορίες ζώων που ζουν ή έζησαν στο δρόμο. 

Στην παράσταση συμμετέχουν η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, η 5μελής ορχήστρα του «Σκύλου» και η Παιδική – Νεανική Χορωδία Π.Ε. Ηρακλείου υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας από την Λένα Χατζηγεωργίου. Την παράσταση διευθύνει η αρχιμουσικός Δέσποινα Σκανδαλάκη. 

Επί σκηνής τραγουδούν: Ιωάννα Εμμανουήλ, Ρεγγίνα Ευαγγελία Αποστολάκου και Γιάννης Κασσωτάκης

Αφήγηση: Γεωργία Αρβανίτη

Στίχοι: Γιόλα Αργυροπούλου

Ενορχηστρώσεις-διασκευές: Γιώργος Κωνσταντινίδης και Δημήτρης Βασμαρής.

Και οι Μουσικοί:

Ιωάννης Κωνσταντινίδης (Ηλεκτρική Κιθάρα)

Χρυσόστομος Μπουκάλης (Ηλεκτρικό Μπάσο)

Μιχαήλ Ζέρβας (Ντραμς)

Δημήτριος Κουφογιώργος (Μαντολίνο – Κιθάρα)

Η δράση συνδιοργανώνεται από τις Αντιδημαρχίες Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και από τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Νέας Γενιάς και την οργάνωση της Καμπάνιας Ενάντια στη Βία Γιώργο Βλαχάκη. Τη δράση υποστηρίζει επίσης το Φιλοζωικό Σωματείο «ΖΩΦΟΡΟΣ» και η ΠΦΠΟ (Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί