47 μετανάστες εντοπίστηκαν σε παραλίες της Κρήτης

Για ύπαρξη ατόμων στην παραλία Κτιστά Άκρα Κριός ενημερώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Λιμενική Αρχή της Παλαιόχωρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού, στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν 44 αλλοδαπούς, ενώ η ξύλινη λέμβος μεταφοράς τους εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προσαραγμένη σε βραχώδη ακτή κοντά στον όρμο Βιέννα.

Στη συνέχεια, μετά από έρευνα, εντοπίστηκαν τρεις ακόμη αλλοδαποί από στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Παλαιόχωρας με τη συνδρομή κλιμακίου της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή του Ελαφονησίου.

Οι 47 άνδρες μεταφέρθηκαν σε υπαίθριο προσωρινό χώρο φύλαξης στο λιμάνι της Σούδας, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Παλαιόχωρας από στελέχη του Α.Τ. Καντάνου για ύπαρξη ατόμων στην παραλία Κτιστά Άκρα Κριός. Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν σαράντα τέσσερις (44) αλλοδαπούς (όλοι άντρες), ενώ η ξύλινη λέμβος μεταφοράς τους εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προσαραγμένη σε βραχώδη ακτή κοντά στον όρμο Βιέννα. Στη συνέχεια, μετά από έρευνα, εντοπίστηκαν τρεις (03) ακόμη αλλοδαποί από στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Παλαιόχωρας με τη συνδρομή κλιμακίου της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή του Ελαφονησίου.

Οι συνολικά σαράντα επτά (47) αλλοδαποί μεταφέρθηκαν σε υπαίθριο προσωρινό χώρο φύλαξης στο λιμάνι της Σούδας. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί