Τσιφλίκι τους το κράτος: Ο Αυγενάκης έστησε προεκλογική φιέστα της ΝΔ στο Ηράκλειο και πλήρωσε 8.000 € το υπουργείο!

Από αριστερά ο συντονιστής της εκδήλωσης, πρόεδρος της τοπικής ΝΔ, Ευάγγελος Καρκανάκης, οι υπουργοί Αυγενάκης, Πιερρακάκης, Σκέρτσος και στην ένθετη ο εκ των ομιλητών Γιώργος Αυτιάς. (Όλες οι φωτο που χρησιμοποιούμε είναι από τα social media Αυγενάκη)

Πώς θα σας φαινόταν αν μια προεκλογική εκδήλωση, για παράδειγμα, του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο πλήρωνε το υπουργείο τάδε, επί κυβέρνησης φυσικά Τσίπρα; Μα όλα τα “ευαίσθητα” μέσα θα είχαν ξεσηκωθεί να “φάνε” την κυβέρνηση.

Ο Αυγενάκης το έκανε, έστησε φιέστα το βράδυ της Τετάρτης σε κινηματογράφο του Ηρακλείου, έβαλε το υπουργείο να πληρώσει τουλάχιστον 8.300 ευρώ (εκτός τον ΦΠΑ), αλλά είναι απλώς… Πέμπτη!

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη, ούτε θα είναι η τελευταία φορά που γίνονται τέτοια σκάνδαλα από τους “άριστους”… Αν δεν τους κόψουμε τη φόρα, δηλαδή, δε θα είναι η τελευταία…

Δείτε:

Ασταμάτητος o Αυγενάκης με την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος: 6.000 ευρώ για… λουλούδια στο γραφείο του μέσω απευθείας ανάθεσης!

Πάρτι Αυγενάκη με το δημόσιο χρήμα: Eκλογική εκστρατεία με χρήμα του κράτους! – Σπατάλη 10δων χιλιάδων € μόνο τον Απρίλιο! (έγγραφα)

«Ο Αυγενάκης δίνει τα χρήματα των ομάδων SL2 σε επιτροπές αγώνων στο Ηράκλειο»!

Δείτε τις αποδείξεις για ένα ακόμα σκάνδαλο πρώτου μεγέθους που επιβεβαιώνει ότι οι “άριστοι” χρησιμοποιούν το κράτος σαν τσιφλίκι τους και τα δημόσια ταμεία σαν δικά τους…

Τετάρτη βράδυ λοιπόν η ΝΔ (ο Αυγενάκης δηλαδή) οργάνωσε προεκλογική εκδήλωση στο Ηράκλειο, στον κινηματογράφο “Αστόρια”, με ομιλητές τους υπουργούς Σκέρτσο, Πιερρακάκη, τον Αυτιά κα! Για να διαμηνύσουν όλοι ότι η “ΝΔ προχωρεί και κάνει τη χώρα πιο σύγχρονη και ευρωπαϊκή”! Συντονιστής μάλιστα ήταν ο πρόεδρος της τοπικής ΝΔ (ΔΕΕΠ ονομάζονται πλέον οι ΝΟΔΕ της ΝΔ), Ευάγγελος Καρκανάκης.

Ο κουτοπόνηρος Αυγενάκης όμως, στο πλαίσιο του “εκσυγχρονισμού” της χώρας, αποφάσισε να βάλουν το υπουργείο του, δηλαδή ο ελληνικός λαός, τα έξοδα της εκδήλωσης που όμως θα δείτε δεν ήταν και λίγα!

Έδωσαν ένα περισπούδαστο τίτλο στην προεκλογική συγκέντρωση: “Οικονομία-Παιδεία – Αγροτική Πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση”. Κι έναν ακόμα πιο επίσημο στις αποφάσεις του υπουργείου, για να φανεί ότι δεν είναι κομματική εκδήλωση: Στα χαρτιά του έγραψαν ότι γίνεται “στο πλαίσιο του έργου «YΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020»”.

Λαθροχειρία, δηλαδή!

Φώναξαν και τους τοπικούς παράγοντες για να αλληλοευλογηθούν, κι έστησαν το πάρτι!

Δείτε τι πλήρωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να κάνει τη φιέστα του κόμματος του ο Αυγενάκης. Τουλάχιστον 8.300 ευρώ, εκτός τον ΦΠΑ! Φυσικά μπορεί να υπάρχουν και άλλες δαπάνες που δεν εντοπίσαμε ακόμα, καθώς και τα κόστη παραμονής τόσων υπουργών επί ημέρες στο Ηράκλειο.

Οι αναρτήσεις Αυγενάκη που επιβεβαιώνουν την κομματική φιέστα

Για το αν ήταν ή όχι κομματική φιέστα Αυγενάκη δείτε απλώς τις αναρτήσεις του γαλάζιου υπουργού στο facebook:

Δείτε και πάλι ποιος ήταν ο πραγματικός οργανωτής της φιέστας, καθώς και τα φυλλάδια που μοίρασε

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί