ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση: Αισχρή επίθεση σε βάρος μίας εκ των συγγενών θυμάτων των Τεμπών – Ντροπή

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ


«Η λέξη ντροπή είναι ίσως μικρή για να τους χαρακτηρίσει» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τον τραμπουκισμό της κόρης του Νίκου Πλακιά από τη φρουρά του Μητσοτάκη

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προκάλεσαν οι εικόνες ντροπής στην Κέρκυρα όταν κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, η φρουρά του τραμπούκισε την κόρη του Νίκου Πλακιά, την κοπέλα που έχασε τις δίδυμες αδερφές της στα Τέμπη. «Η λέξη ντροπή είναι ίσως μικρή για να τους χαρακτηρίσει» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και καταγγέλλει την στάση του πρωθυπουργού και της ασφάλειάς του. 

Δείτε:

Εικόνες ντροπής σε ομιλία Μητσοτάκη– Πήραν σηκωτούς νέους που ζητούσαν δικαιοσύνη για τα Τέμπη (βίντεο)

Έχασε 2 αδερφές και ξαδέρφη στα Τέμπη, πήγε να μιλήσει στον Μητσοτάκη, εκείνος την απαξίωσε και η φρουρά του την τραμπούκισε… (βίντεο)

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «η τραγωδία των Τεμπών συνεχίζει να πονάει τους πολίτες και η συγκάλυψη σε αυτό το αδιανόητο έγκλημα έχει αφήσει ανοιχτές πληγές στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους τραγικούς συγγενείς των θυμάτων.

Σαν να μην έφθανε η συγκάλυψη, πλέον έχουμε και τη χθεσινή αισχρή επίθεση στην Κέρκυρα μίας εκ των συγγενών που ήθελε να εκφράσει τη διαμαρτυρία της την ώρα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί να σιωπήσει ή να ζητήσει συγγνώμη, επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας για μία ακόμη φορά ψέματα».

«Αρχικά είπε πως δεν γνώριζε ο κ. Μητσοτάκης πως ανάμεσα σε κείνους που διαμαρτύρονταν ήταν συγγενείς θυμάτων, λες κι αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την απαράδεκτη στάση του ίδιου και της ασφάλειας του» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τον Παύλο Μαρινάκη και προσθέτει:

«Έφτασε μάλιστα να πει ψέματα πως δήθεν ο Κυρ. Μητσοτάκης ζήτησε να τους αφήσουν να μιλήσουν, ενώ ακούγεται καθαρά στο βίντεο να απευθύνεται στην συγγενή των θυμάτων με απαξιωτικό και αλαζονικό ύφος.

Η λέξη ντροπή είναι ίσως μικρή για να τους χαρακτηρίσει».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί