Εικόνες ντροπής σε ομιλία Μητσοτάκη– Πήραν σηκωτούς νέους που ζητούσαν δικαιοσύνη για τα Τέμπη (βίντεο)

Την αλλεργία του στην αντίθετη φωνή και στην κριτική επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στην Κέρκυρα, καθώς έδωσε το νεύμα να απομακρυνθούν νέοι που έκαναν παρέμβαση, ζητώντας δικαιοσύνη για τα Τέμπη.

Όλα ξεκίνησαν όταν νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε στην Αναστασία Πλακιά που έχασε τη ζωή της στο έγκλημα στα Τέμπη. Αμέσως άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού έσπευσαν να τραμπουκίσουν την κοπέλα, προσπαθώντας να την απομακρύνουν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού έδωσε προσωρινά την «άδειά» του στη νεαρή να παραμείνει, κουνώντας το δάχτυλό του, άρχισε να μιλάει για τη δικαιοσύνη, ισχυριζόμενος ότι η ΝΔ έκανε μεγάλες παρεμβάσεις.

Αργότερα η κοπέλα έβγαλε από τη τσάντα της μία λευκή μπλούζα και την φόρεσε, ενώ στο σημείο ήταν και άλλοι νέοι που έκαναν αντίστοιχη παρέμβαση για τα Τέμπη. Τότε οι άνδρες της ασφάλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη, τους πήραν σηκωτούς, με τους νέους να φωνάζουν οργισμένοι: «Αυτόν ψηφίζετε», «δημοκρατία δεν έχουμε;». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε «είναι δικαίωμά σας να κάνετε φασαρία, αλλά το ίδιο δικαίωμα έχω να μιλήσω και εγώ», τη στιγμή που με βίαιο τρόπο η φρουρά απομάκρυνε τους νέους, υπό τις επευφημίες του κομματικού ακροατηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί