Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κ. Αρβανίτης &  Αν. Σαπουνά στα Χανιά

Στα Χανιά θα βρίσκονται αύριο, Τετάρτη 29 Μαΐου οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κωνσταντίνος Αρβανίτης και Αναστασία Σαπουνά, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν διήμερη περιοδεία.

Την Τετάρτη 29/5/2024: 

Το πρωί, ώρα 11:00 π.μ θα βρίσκονται και οι δύο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (Νεάρχου 36)

Η υποψήφια ευρωβουλευτής Σαπουνά Αναστασία:

·         Στις 12.00μ.μ θα συναντηθεί  με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών,Βιοτεχνών,Εμπόρων νομού Χανίων(ΟΕΒΕΝΧ).

·         Στις 13.30μ.μ  θα βρίσκεται  στο ΚΠΑ2 Χανίων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης και θα συναντηθεί με τον Διευθυντή και τους Εργαζόμενους  της υπηρεσίας.

·         Στις 14.30 μ.μ θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  Εφοριακών Υπαλλήλων Χανίων- Ρεθύμνου στα γραφεία του .

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Αρβανίτης Κωνσταντίνος:

·         Στις 12.00μ.μ θαεπισκεφτεί το μουσείο «Μίκη και Γιάννη Θεοδωράκη» στον Γαλατά Χανίων.

·         Στις 12.30 μ.μ θα περιοδεύσει στα καταστήματα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά.

·         Στις 14.00μ.μ θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Πλατανιά με τη Διοίκηση του Δήμου και τους Εργαζόμενους.

·         Στις 18.00μ.μ. θα συναντηθούν και οι δύο  στο Εργατικό Κέντρο Χανίων με τον Πρόεδρο και  Μέλη  του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου καθώς και Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

·         Στις 20:30  θα βρίσκονται και οι δύο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ,Νεάρχου 36, σε ανοικτή συνάντηση – συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ..

Την  Πέμπτη 30/5/2024

·         Στις 10.15π.μ θα επισκεφτούν το εργοστάσιο μηχανικής διαλογής και κομποστοποίησης της  ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων, θα συναντηθούν με τη Διοίκηση , θα ενημερωθούν για το έργο της και θα συζητήσουν με τους Εργαζόμενους.

·         Στις 11.45 μ.μ θα συναντηθούν με την Ε.Π.Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης , «Ένωση  Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης».

·         Στις 12.30μ.μ θα συναντηθούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων με τον κ. Λιμενάρχη .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί