Έγκλημα Τεμπών: Η άγνωστη σύσκεψη με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες λίγες ημέρες μετά και το «μπάζωμα»

Οι ισχυρισμοί των συγγενών δεν απέχουν από την πραγματικότητα σύμφωνα και με τις νέες αποκαλύψεις

Εξελίξεις για την τραγωδία στα Τέμπη αναμένονται μετά τα νέα στοιχεία που έρχονται να φωτίσουν άγνωστες πτυχές του σιδηροδρομικού δυστυχήματος με τους 57 νεκρούς.

Από την πρώτη στιγμή οι συγγενείς των θυμάτων μιλούσαν για ένα σοβαρό κενό που πρόκυπτε σχετικά με την πρωτοβουλία για το ζήτημα του «μπαζώματος» του σημείου όπου συνέβη το δυστύχημα στα Τέμπη. Μάλιστα επέμεναν ότι το σημείο της τραγωδίας «μπαζώθηκε» με πρόθεση πολιτικών προσώπων για να καταστραφούν στοιχεία, ισχυρισμό που απορρίπτει η κυβέρνηση.

Η άγνωστη σύσκεψη

Όπως προκύπτει από νέα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, το βράδυ της 3 ης Μαρτίου, έγινε μια άγνωστη μέχρι τώρα σύσκεψη, όπου συζητήθηκε το λεγόμενο «μπάζωμα».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο τότε περιφερειάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, ο τότε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς αλλά και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής αλλά και εκπρόσωπος της Hellenic Train.

Η αιτιολογία

Η πρόταση της πλήρους διαμόρφωσης του χώρου των Τεμπών υπήρξε με επίκληση την άμεση έναρξη των δρομολογίων των τρένων, όπως ειπώθηκε τότε, και έτσι ξεκίνησε από την επόμενη ημέρα η διαδικασία. Και ενώ έγινε όλη η διαδικασία μεταξύ 4ης και 6ης Μαρτίου τα δρομολόγια των τρένων ξεκίνησαν αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου. Ωστόσο ούτε ο κ. Αγοραστός είχε αναφέρει κάτι στο υπόμνημά του αλλά ούτε ο κ. Τριαντόπουλος είχε αναφέρει κάτι για αυτήν τη σύσκεψη στη Βουλή.

Μάλιστα σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, στελέχη της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣΑ επιβεβαίωσαν τη συνάντηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί