Ο Πορτοσάλτε ενοχλήθηκε με την επίσκεψη Κασσελάκη στην Παλαιστίνη – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

“Προφανώς κ. Πορτοσάλτε αναγνωρίζει ως διπλωματική δραστηριότητα μόνο το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Όαση Σίβα και δη με κρατικά έξοδα…”

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε, για σχόλια που έκανε σχετικά με το ταξίδι του Στέφανου Κασσελάκη στην Παλαιστίνη.

Συγκεκριμένα, ο Ά. Πορτοσάλτε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε για το ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Παλαιστίνη ότι «είναι μια εκδρομούλα, πήγε για σέλφι. Αυτή είναι η γνώμη μου. Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που κάνει εκδρομούλα με 8θέσιο πούλμαν, μαύρο, που έχει ωραία καθίσματα… Δεν μπορεί, όταν είσαι τρομοκράτης, είσαι τρομοκράτης, δεν υπάρχει καλός τρομοκράτης. Όταν πας λοιπόν, να εμφανιστείς, να κάνεις σέλφι μπροστά στο Παλαιστινιακό και πας στο Ισραήλ, βλέπεις το Ισραήλ. Αλλά είναι προφανές ότι δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα. Γι’ αυτό λέω ότι ήταν μια ωραία εκδρομούλα. […] Γιατί αυτό το ταξίδι δεν έχει καμία ουσία, γιατί ο Στέφανος “πετάχτηκε” να λύσει και το μεσανατολικό και σε πέντε λεπτά γυρίζει: κάντε υπομονή, σήμερα επιστρέφει για να ασχοληθεί με τη φέτα».

Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σημείωσε ότι «ο κ. Πορτοσάλτε μοιάζει να μπέρδεψε (ξανά) τον δημοσιογραφικό του ρόλο με αυτόν του ατάλαντου επιθεωρησιογράφου, καθώς κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται ότι η επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στην Παλαιστίνη έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία και αντίκτυπο, εντός και εκτός της χώρας μας.

Η πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη να βρεθεί δίπλα στον παλαιστινιακό λαό αυτή τη στιγμή, εκνεύρισε σφόδρα τα στελέχη της ΝΔ και της κυβέρνησης, που περιδιαβαίνουν στα κανάλια και επιδίδονται σε ένα μίζερο, ακροδεξιό, παραλήρημα.

Όσο για τις “εκδρομούλες για σέλφι” σε εμπόλεμη ζώνη, αν είναι τόσο ελκυστικές, γιατί να μην πάει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Για να δει κι ο ίδιος την τραγωδία που εξελίσσεται εκεί και να αναθεωρήσει τη στάση του. Προφανώς ο κ. Πορτοσάλτε αναγνωρίζει ως διπλωματική δραστηριότητα μόνο το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Όαση Σίβα και δη με κρατικά έξοδα…».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί