Χαλκίδα: «Δρούσαν σαν μαφία – Μου είπαν μην μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά»

Η «συμμορία» της εφορίας στη Χαλκίδα είχε απλώσει παντού τα πλοκάμια της καθώς φέρονται να είχαν πληροφορίες για όσους είχαν να λάβουν επιστροφή.

Δείτε:

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν η διευθύντρια και υπάλληλοι της εφορίας για διαφθορά

Χαλκίδα: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση εφοριακών, υπό τη διευθύντρια, που διέπραττε εκβιασμούς-Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Εφορία Χαλκίδας: «Εκλεκτή» του διοικητή της ΑΑΔΕ η διευθύντρια- Όλοι ήξεραν αλλά τη βράβευαν υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ

Λειτουργούσαν σαν μαφιόζικη συμμορία, εντόπιζαν τα θύματά τους, καθυστερούσαν τις υποθέσεις ώστε να αναγκάσουν τους πελάτες να περάσουν από το γραφείο της ΔΟΥ και μετά ξεκινούσαν με χειριστικές συμπεριφορές και απειλές.

Όσο οι αρχές ξετυλίγουν το κουβάρι της παράνομης δράσης τους αποκαλύπτεται πως δρούσε η εγκληματική οργάνωση των εφοριακών.

Τα «ραντεβού» και οι δοσοληψίες γίνονταν σε ένα στενάκι δίπλα από το μεγάλο γκαράζ της εφορίας. Την προϊσταμένη δεν την συναντούσε ο οποιοδήποτε, αλλά μόνο όταν τα ποσά ήταν μεγάλα και πάνω από 10.000 ευρώ.

Μιλώντας στον AΝΤ1, ο επιχειρηματίας θύμα των εφοριακών της Χαλκίδας τους χαρακτηρίζει «μαφία» και αποκαλύπτει ότι απειλώντας τον του ζήτησαν το 5% από την επιστροφή φόρου που δικαιούνταν. «Ειλικρινά δρούσαν σαν μαφία, εγώ το ένιωσα ότι ήταν μαφία, αυτό το πράγμα. Όταν έφυγα από εκεί, έφυγα με το σκεπτικό ότι εδώ είναι μαφία. Εγώ θέλω, όπως ήμουν μέχρι τώρα, έτσι να είμαι και αύριο», είπε ο επιχειρηματίας.

«Μου είπαν μην τολμήσεις και μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά». Δεν υπήρχε πιο ξεκάθαρο μήνυμα. Δεν είχε κάτι άλλο να μου πει. Εκεί, τελείωσαν όλα. Δεν πρόκειται να πάρεις αυτά που δικαιούσαι. Δεν ζήτησα τίποτα, δεν ζήτησα να μου διαγράψουν κάποιο πέναλτι, δεν ζήτησα τίποτα. Την επιστροφή μου ζήτησα», πρόσθεσε.

«Μου ζήτησαν να τους δώσω ένα 5% από την επιστροφή φόρου», λέει επιχειρηματίας θύμα των εφοριακών στη ΔΟΥ Χαλκίδας

«Μου ζήτησαν να τους δώσω ένα 5% από την επιστροφή φόρου. Δεν είναι να κάνω τη δουλειά μου, είναι να κάνουν τη δουλειά τους, την οποία καθυστερούν εσκεμμένα για να με βάλουν στο τρυπάκι να πάω από εκεί και να γίνει ό,τι γίνει. Μου λέει “τόσα λεφτά θα πάρεις και λίγα δίνεις”. Δηλαδή τους χρωστάω και χάρη. Τόσα λεφτά θα πάρω γιατί τα έχω πληρώσει. Δεν μου τα χαρίζει κανείς», ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί