Νέα απάτη: Κάνουν τους υπαλλήλους του δήμου Ηρακλείου για να αποσπάσουν προσωπικά ή τραπεζικά στοιχεία!

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Ηρακλείου εφιστά την προσοχή για απόπειρες εξαπάτησης προμηθευτών του, καθώς επιτήδειοι προσποιούνται υπαλλήλους για να αποσπάσουν προσωπικά ή τραπεζικά στοιχεία!

Ο Δήμος Ηρακλείου εφιστά την προσοχή σε δημότες επιχειρηματίες και σε όσους συνεργάζονται με τις Υπηρεσίες του καθώς, τις τελευταίες ώρες έχουν φτάσει  καταγγελίες για επιτήδειους οι οποίοι προσπαθούν να εξαπατήσουν προμηθευτές του.

 Οι επιτήδειοι επικοινωνούν τηλεφωνικά σε προμηθευτές, προσποιούμενοι υπαλλήλους του Δήμου προσπαθώντας να τους αποσπάσουν προσωπικά ή τραπεζικά στοιχεία μέσω links τους οποίους προτρέπουν να πατήσουν, δήθεν για να προχωρήσει ο Δήμος σε εξόφληση οφειλών προς αυτούς.

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει ότι πρόκειται για απάτη και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δίνονται με αυτόν τον τρόπο τέτοια ευαίσθητα δεδομένα. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός έχει ζητήσει από την Νομική Υπηρεσία του Δήμου να εξεταστεί το περιθώριο νομικής αντίδρασης, έτσι ώστε να προστατευτούν τόσο οι επαγγελματίες, όσο και το κύρος του Δήμου Ηρακλείου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί