Στ. Κασσελάκης σε Πρώτο Θέμα: Χτυπήστε με όσο θέλετε αλλά σεβαστείτε ανθρώπους που δε σας φταίνε σε τίποτα

«Μπορεί με τη χυδαιότητά σας να κερδίζετε μερικές ψήφους για τη ΝΔ, αλλά δημιουργείτε τραύματα σε ανθρώπινες ψυχές» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στο «Πρώτο Θέμα», το οποίο επιμένει να ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σκούπισε τα χέρια του μετά από χειραψία που είχε με εργαζόμενη.

Δείτε επίσης: Η απάντηση του Στ. Κασσελάκη σε δημοσίευμα: «Αν σκουπιστούν ίσως φύγει η λάσπη τους»

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά με στοιχεία, ενώ τονίζει ότι το παιδί της γυναίκας δέχτηκε τέτοιο bullying που σήμερα αναγκάστηκε να μην πάει στο σχολείο.

«Επιμένω στο περιστατικό που συνέβη χθες στη Δράμα. Όχι γιατί αφορά εμένα. Αλλά γιατί το παιδί της γυναίκας που χαιρέτησα και δήθεν σκούπισα τα χέρια μου μετά δέχτηκε τέτοιο bullying χθες μέσω social media και sms, ώστε σήμερα αναγκάστηκε να μην πάει στο σχολείο» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Εκεί στο Πρώτο Θέμα: Εμένα χτυπήστε με όσο θέλετε. Αντέχω.

Σεβαστείτε ανθρώπους της καθημερινότητας που δε σας φταίνε σε τίποτα. Μπορεί με τη χυδαιότητά σας να κερδίζετε μερικές ψήφους για τη ΝΔ, αλλά δημιουργείτε τραύματα σε ανθρώπινες ψυχές.

Επικοινώνησα με τη μονογονεϊκή οικογένεια, και με τη μητέρα και -για αρκετή ώρα- με το παιδί. Του εξήγησα μέσα απ’ την καρδιά μου ότι πρέπει να είναι υπερήφανο για τη μητέρα του που εργάζεται σκληρά και νοιάζεται για τον άνθρωπο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί