Στ. Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει τον ομοφοβικό Κυριαζίδη

Με μια σκληρή ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζει δηκτικά την αφασία της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη που επιμένουν να μην ενοχλούνται από το απαράδεκτο ομοφοβικό σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη.

Δείτε:

Ιδού η ακροδεξιά ΝΔ του Μητσοτάκη: Ομοφοβική αναφορά βουλευτή της ΝΔ στον Στ. Κασσελάκη! (βίντεο)

Η κυβέρνηση καλύπτει τον “Φατσέα” βουλευτή της για τις ομοφοβικές δηλώσεις σε βάρος του Κασσελάκη (βίντεο)

Η Β. Κεχαγιά για Μητσοτάκη μετά τις ομοφοβικές δηλώσεις βουλευτή του: Περιμένουμε να τελειώσει τις βουτιές του και να τον αποπέμψει”!

ΣΥΡΙΖΑ: “Σεβάζονται” Μητσοτάκη και ΝΔ τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν να τον διατηρούν στην ΚΟ;

Δείτε επίσης:

Παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Στ. Κασσελάκης – Περιοδεία σε 26 νησιά από το Σάββατο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει ότι ο Δημήτρης Κυριαζίδης «που δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο «ο» ή «η» μπροστά από το όνομα, όχι το δικό μου, αλλά κάθε πολίτη που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν. Και συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ».

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνει ότι εδώ και μία εβδομάδα δεν ζήτησε επίτηδες τη διαγραφή του γαλάζιου ομοφοβικού βουλευτή καθώς «ήθελα να δω αν ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης έχει από μόνος του τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει από την κοινοβουλευτική του ομάδα έναν ομοφοβικό βουλευτή».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνει ότι «ο πρωθυπουργός δε χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες που διαθέτει, προκειμένου να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ισότητα όλων των πολιτών της χώρας μας. Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που κατεβάζει ένα ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές».

Και ο Στέφανος Κασσελάκης καταλήγει στην ανάρτησή του: «Ας αναρωτηθούν οι άνθρωποι του Κέντρου, τι κοινό μπορεί να έχουν με ένα κόμμα που αποτελεί φωλιά για τα πιο άγρια ένστικτα της κοινωνίας μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί