Η κυβέρνηση καλύπτει τον “Φατσέα” βουλευτή της για τις ομοφοβικές δηλώσεις σε βάρος του Κασσελάκη (βίντεο)

Απόλυτη κάλυψη στον Δημήτρη Κυριαζίδη για τις ομοφοβικές δηλώσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη παρείχε η κυβέρνηση δια του Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος προχώρησε σε προκλητικές δικαιολογίες. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι ο βουλευτής της ΝΔ (και μάλλον “Φατσέας” των αρίστων, καθώς αποδείχτηκε ότι ούτε στοιχειωδώς δεν γνωρίζει γραμματική) «εν τη ρύμη του λόγου» είπε το «ο, η πρόεδρος» και ισχυρίστηκε ότι δεν «υπήρχε διάθεση προσβολής».

Δείτε: Ιδού η ακροδεξιά ΝΔ του Μητσοτάκη: Ομοφοβική αναφορά βουλευτή της ΝΔ στον Στ. Κασσελάκη! (βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ: “Σεβάζονται” Μητσοτάκη και ΝΔ τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν να τον διατηρούν στην ΚΟ;

Η Β. Κεχαγιά για Μητσοτάκη μετά τις ομοφοβικές δηλώσεις βουλευτή του: Περιμένουμε να τελειώσει τις βουτιές του και να τον αποπέμψει”!

Β. Κεχαγιά για Κ. Μητσοτάκη: Εάν δεν αποπέμψει σήμερα τον κ. Κυριαζίδη τότε συμμερίζεται τις ομοφοβικές του απόψεις

Συγκεκριμένα, όταν ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι δεδομένος ο σεβασμός της ΝΔ και συνολικά της κοινοβουλευτικής ομάδας στα δικαιώματα και τις επιλογές του οποιοδήποτε πολίτη, οποιουδήποτε πολιτικού αντιπάλου. Μακριά από εμάς κάθε επίθεση. Και νομίζω και ο ίδιος ο βουλευτής το διατύπωσε ότι αυτό ήταν εν τη ρύμη του λόγου και δεν υπήρχε διάθεση προσβολής οποιουδήποτε πολιτικού αντιπάλου. Και εν πάσει περιπτώσει, αυτό το αποδεικνύουμε με τις πολιτικές που εφαρμόζουμε».

Υπενθυμίζεται ότι το Μαξίμου τοποθετήθηκε για το θέμα μετά από ένοχη σιωπή ημερών και αφού είχαν προηγηθεί διαδοχικές ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Νωρίτερα, η Βούλα Κεχαγιά είχε τονίσει ότι « οΜητσοτάκης θεωρεί ότι λόγω της ανάφλεξης στην Μέση Ανατολή, θα ξεχαστεί το θέμα που δημιουργήθηκε με τις χυδαίες δηλώσεις του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριαζίδη.
 
Εάν δεν αποπέμψει σήμερα τον Βουλευτή του, τότε κατανοούμε ότι συμμερίζεται τις ομοφοβικές του απόψεις».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί