“Σεβασμός άθλιε, σεβασμός επιτέλους”! – Οργή μάνας θύματος των Τεμπών για τις νέες αθλιότητες Φλωρίδη

Μετά το “όποιος μιλάει για μπάζωμα είναι για τα μπάζα” του Γ. Φλωρίδη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και στις τάξεις των γονέων και συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη αλλά και στην κονή γνώμη, ήρθε και το αδιανόητο “Όποιος ήθελε συγκάλυψη με τα χώματα, θα τα πέταγε στη θάλασσα” που πλέον αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει τέλος στον κατήφορο αλλά και την αλαζονεία των μελών αυτής της κυβέρνησης.

Δείτε:

Προκλητικός, για τα μπάζα, υπουργός Δικαιοσύνης: “Θα πετούσαμε στη θάλασσα τα χώματα αν θέλαμε συγκάλυψη”

Στην αθλιότητα – διαρκείας του Υπ Δικαιοσύνης, απάντησε με πολύ σκληρό τρόπο δημοσίως στην πλατφόρμα Χ, η μητέρα ενός από τα παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη.

“Είμαι μάνα που ο γιος μου δολοφονήθηκε στο #Τεμπηέγκλημα .ΑΠΑΙΤΩ να έχω και το νυχακι του παιδιού μου και όχι να είμαι ευχαριστημένη που δεν πετάξατε τα χώματα στην θάλασσα για να μην βρεθούν ποτέ (και εκεί θα τα έβρισκα) αλλά τα πετάξατε σε χωράφι ιδιώτη.”, γράφει η Μαρία Θεοδωρή και συνεχίζει απευθυνόμενη στον Γ. Φλωρίδη: “Ξέρεις κ.Φλωριδη τι θα πει ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΥ; Ξέρεις τι θα πει ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ; ΣΕΒΑΣΜΟΣ Αθλιε ΣΕΒΑΣΜΟΣ.#ΤεμπηΔικαίωση”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί