Φώτης Ιωαννίδης: Θα στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων σπιλώσουν το όνομά μου

Θα κινηθεί νομικά προαναγγέλλει ο Φώτης Ιωαννίδης, αναφορικά με «ανυπόστατα και ψευδή» σενάρια -όπως τα χαρακτηρίζει- που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου» επισημαίνει χαρακτηριστικά σε story του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά και τις αναφορές για θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Έλληνα διεθνή.

ADVERTISING

Το στορυ του Φώτη Ιωαννίδη

UEFA: Κανένα θετικό δείγμα – Ενημέρωσε την ΕΠΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για θετικό δείγμα σε Έλληνα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας που ήταν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των ανδρών για τον τελικό πρόκρισης των playoffs Euro 2024 με την Γεωργία στην Τιφλίδα.

Όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά από επικοινωνία που είχε με την UEFA, ενημερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ενός εκ των διεθνών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι δεν γνωρίζει κάτι. «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση» αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση.

Βάσει των πληροφοριών η ΕΠΟ ήρθε σε επικοινωνία με την UEFA, η οποία από πλευράς της ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί