«Θα φέρουμε την κάθαρση ως πολίτες» – Η απάντηση Καρυστιανού – Ασλανίδη στις φήμες ότι θα είναι υποψήφιοι

“Η θέση  «να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας» , δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα…”

«Θα φέρουμε την κάθαρση, όπως ξεκινήσαμε, ως πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους». Αυτό ξεκαθαρίζουν η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης δίνοντας αυστηρή απάντηση στη φημολογία για ενδεχόμενη υποψηφιότητά τους στις ευρωεκλογές.

«Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξέλλες» τονίζουν οι δύο γονείς, που έχασαν τα παιδιά τους στο έγκλημα στα Τέμπη και έχουν κάνει σκοπό της ζωή τους να βρουν δικαίωση για τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας. «Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται  σε Δημοκρατικούς Θεσμούς, ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει…» υπογραμμίζουν σε κοινή τους δήλωση, που ανάρτησε στο Facebook η Μαρία Καρυστιανού.

Η απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού και του Παύλου Ασλανίδη έρχεται ύστερα από τις φήμες που επιμένουν ότι σχεδιάζουν να ξεκινήσουν πολιτική καριέρα, κάτι που έχουν διαψεύσει ποικιλοτρόπως.

«Επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται  πολλά… Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια» διατρανώνουν.

«Επίσης, η θέση “να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας” δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα…» διευκρινίζουν και προσθέτουν: «Μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του, μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας». 

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού και του Παύλου Ασλανίδη

«Επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται  πολλά…

Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια .

Επίσης, η θέση  «να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας» , δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα…. 

Μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του ,μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας . 

Θα φέρουμε την κάθαρση, όπως  ξεκινήσαμε , ως  πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους. 

Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξελλες. 

Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται  σε Δημοκρατικούς Θεσμούς,  ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει….

Μαρία Καρυστιανού // Παύλος Ασλανίδης»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί